bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: розмовні клуби, йога-денс, екофест, велопрогулянки, авіашоу
31.07.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

Київ

1 серпня 2015 року – сценічна мова, тематичні розмовні клуби на англійській мові, лекторій для батьків «Як не панікувати у випадку важкого діагнозу?», йога-денс і мантра-джем, майстер-клас народних танців.                                                            

 Читати більше…

1 серпня 2015 року – екскурсія «На трамваї» на курорт за матеріалами київського історика А. Анісімова. Ви матимете нагоду проїхати одним із найромантичніших трамвайних маршрутів на колишній київський курорт. 

Читати більше…

1 серпня 2015 року – Еco-friendly фестиваль. На вас чекають пізнавальні розваги, цікаві ігрові завдання, майстер-класи із надання «другого життя» вторинній сировині, тематичний еко-ярмарок, екологічний інтерактив та багато інших цікавинок.

Читати більше…

1 серпня 2015 року – чудовий концерт, де під рояль Олексія Боголюбова прозвучать вірші про літо, любов і море: Єсеніна, Бродського, Євтушенка, Мандельштама та багатьох інших, у виконанні, певно, найцікавіших київських поетів: Івана Якімова й Андрія Кривошеєва! 

Читати більше…

1 серпня 2015 року – культурний фестиваль «Книгосад», що обіцяє незабутні презентації та зустрічі з авторами та видавцями, культурними діячами, а також книжкова виставка-ярмарок.
Читати  більше…

1 серпня 2015 року – SUMMER TIME MARKET. У програмі заходу маркет, охолоджувальні напої, вулична бібліотека та багато іншого.

Читати більше… 

1-2 серпня 2015 року – Гастро-фестиваль "Green Weekend". Зелена галявинка, dj шоу, фуд корт від кращих ресторанів Києва та гостей з Hong-Kong, лаунж зони, кальян-бар, ігрові зони.                                                                                              

 Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – унікальна екскурсія в Будинок-музей Михайла Булгакова після його закриття! Ми пройдемося вечірніми вуличками містичного Києва, поговоримо про давні легенди, міфічні історії, зазирнемо в місця, що здійснюють бажання!                                                                                                                    

Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – Київ готується вразити гостей кількістю компаній, що візьмуть участь у фестивалі вина «Real wine festival». Очікується, що свято цього року затьмарить по урочистості попереднє. Гостями та учасниками фестивалю стануть жителі України, Франції, Молдови, Туркменістану, Італії, Росії, Румунії, Німеччини та Іспанії.

Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – ФЕСТИВАЛЬ VEDALIFE. На фестивалі вас чекає не лише йога, зустрічі з учителями та майстер-класи, але й захоплива концертна програма!

Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – Древній Київ у «Парку Київська Русь» запрошує на розважально-пізнавальну програму «Слов'янські ігрища». Можна буде повністю перевтілитися у витязя або княгиню в історичній костюмерній, постріляти з лука у середньовічному тирі, прокататися верхи на коні з Княжої конюшні Древнього Києва.

Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – драйвово, яскраво, з палаючими очима та відкритими серцями, зустрічаємоКиївську Студреспубліку-2015! Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка» оголошує набір до участі в щорічному фестивалі.                                                                                                     

Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – KYIV OPEN AIR 2015 запрошує! Ethnica+. Їх музика — це мелодії сходу та етнічні мотиви в поєднанні з експресивною грою від видатного майстра, сертифікованого викладача міжнародного рівня — Максима Дьоміна та Jam Session\Adu-Aleksandrov Band                                                                                     

Читати більше…

2 серпня 2015 року -  святкуємо легендарний для нашої Держави - День Хрещення Русі України.

Читати більше…

2 серпня 2015 року – у парку «Феофанія» влаштують свято День Нептуна. На святі можна буде зустрітись із Нептуном, потанцювати із русалками, врятуватись від літньої спеки під величезним душем та покупатись у мильному басейні, пограти в настільний теніс, волейбол, позасмагати, покататися на велосипеді, послухати живу музику, потанцювати, скуштувати страви української кухні в ресторані просто неба, а діти зможуть розважитися на атракціонах та пограти з аніматорами у рухливі ігри.

Читати більше…

2 серпня 2015 року – майстер-клас з вуличних танцювальних перфомансів від майстерні MOVA TILA, лекція «Мистецтво фотографії» від Валерії Дубової.                

 Читати більше…

2 серпня 2015 року – безкоштовне велонавчання з безпеки руху.                              

Читати більше…

Вінниця

1 серпня 2015 року – відбудеться відкритий відбірковий турнір до Всеукраїнської Спартакіади ВОІ «СОІУ» серед інвалідів з рекреаційних видів спорту.

Читати більше…

1 серпня 2015 року – Skyroom запрошує на вечірку "FULLMOON", де Ви почуєте San Ia, Oiva, Tatie Kruu, Lilla Oshi, Cara Rise

Читати більше…

1 серпня 2015 року – Арт-паб Beef Eater запрошує на вечір хорошої музики від молодої талановитої вінницької виконавиці -  Анастасії Остапець. Їй акомпануватиме не менш талановитий гітарист - Влад Сівак!

Читати більше…

1 серпня 2015 року – в рамках проекту «Мистецькі вихідні» відбудеться конкурс «Творча Битва районів» у Центральній частині міста.
Читати більше…

1 серпня 2015 року – Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО проведе у Вінниці І турнір з футболу серед військових спеціального призначення. Турнір відбудеться з нагоди подвійного військового свята – Дня десантна та Дня військово-повітряних сил України, штаб яких базується у Вінниці.

Читати більше…

1-2 серпня 2015 року – на вінничан чекає неперевершене авіашоу! На території старого аеропорту відбудеться Відкритий чемпіонат України радіокерованих авіамоделей!
Читати більше…

2 серпня 2015 року – усі бажаючі запрошуються до участі в тренінгу «Шлях до себе. Таїнство відродження». У цьому циклі Ви ознайомитесь із жіночими архетипами.  

Читати більше…

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  •  [email protected]
  • (044) 296 1052
  •  https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.