bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: йога-пікнік, кінопоказ, вулична їжа, велопрогулянки, виставки, спортивний турнір
17.07.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

Київ

18 липня 2015 року – відбудеться йога-пікнік від студії VEDALIFE, театральна лабораторія з Віталієм Люботою, майстер-клас із бачате та багато іншого.
Читати більше…

19 липня 2015 року – на АРТ-пікніну Слави Фроловой ви зможете відвідати майстер-клас зумба, акторську майстерність, іспанську мова для дітей з анімацією піньята та інші цікавинки.
Читати більше…

17-18 липня 2015 року – на Співочому полі проходитиме третій Національний флористичний фестиваль «Місто Сонця».Фестиваль має на меті підвищити екокультуру, визначити нові тенденції в дизайні та поєднати нестандартні підходи у втіленні образності ландшафтного дизайну.
Читати більше…

16-18 липня 2015 року – відбудеться Київський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Він пройде за сприяння Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка». Тема - «Програма модернізації міста Києва».
Читати більше...

17 липня – 19липня 2015 року – KYIV OPEN AIR запрошує насолодитися культурним відпочинком на полікультурному фестивалі в Маріїнському парку.

Читати більше…

19 липня 2015 року – на сцені «Арки дружби» відбудеться пост-рок фестиваль SPACE FEST 5: SUMMER DAYS. Гурти: EdwinHubble, Vera Lingua, Goodbye Earth, Crystal Basement Detroit Hills.

Читати більше…

18-19 липня 2015 року – Відбудеться «12 Фестиваль ВуличноїЇжі» на арт-заводі «Платформа». Здорова їжа, найсмачніше морозиво та безліч розваг чекатимуть на Вас.
Читати більше…

18-19 липня 2015 року – в ТРЦ «Караван» відбудеться модний шопінг-проект – виставка українських дизайнерів «UkrainianSummerSale». Відвідувачі торгового центру зможуть не лише побачити новинки ексклюзивних колекцій найкращих виробників України, а й придбати вподобані моделі.
Читати більше…

18 липня 2015 року – відбудеться акустичний концерт гурту «Леді Арлет». Це буде вечір душевної музики та щирого спілкування.
Читати більше…

18 липня 2015 року – благодійна барахолка на Південному березі Києва на допомогу Андрію Безверові, який 21 червня потрапив під колеса маршрутки на пішохідному переході (Андрій досі знаходиться у комі).
Читати більше…

18 липня 2015 року – Асоціація велосипедистів Києва проводить майстер-класи з обслуговування велосипеда в домашніх умовах.
Читати більше…

18 липня 2015 року – Критична Маса Київ підхоплює теплу хвилю літа та фану від Одеси та запрошує всіх друзів приєднатися до лампової та спокійної велопрогулянки Києвом.
Читати більше…

18-19 липня 2015 року – на території Національного заповідника «Софія Київська» урочисто пройде «АННА ФЕСТ» – перший з великої квадрології мистецько-історичних фестивалів.
Читати більше…

19 липня 2015 року – Асоціація велосипедистів Києва запрошує на безкоштовне велонавчання з безпеки руху.
Читати більше…

19 липня 2015 року – любителів історичних цікавинок запрошують на екскурсію-гру про історію середньовічного Києва «Дари богів» на Старокиївській горі.
Читати більше…

19 липня 2015 року – кінопоказ: «Вагрич і Чорний квадрат» (реж. Андрій Загданський) у Національному художньому музеї України.
Читати більше…

Вінниця

17-19 липня 2015 року – у ТРЦ Мегамолл триває виставка «Чудовий Зоопарк». Це унікальна колекція, в якій представлені тварини з 5 континентів. У ній зібрані найбільш яскраві та найцікавіші представники фауни нашої планети.
Читати більше…

17-19 липня 2015 року – у малій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею триває виставка зброї «Музейний арсенал»! Виставка приурочена 70-річчю Великої Перемоги і Міжнародному дню музеїв.
Читати більше…  

17 липня – 20 вересня 2015 року – виставка живих тропічних метеликів у ТРЦ «Мегамолл». Крім метеликів, Ви матимете можливість побачити птахів у вільному польоті, рептилій, плазунів, зміїв та інших звірів.
Читати більше…

18 – 19 липня 2015 року – Вінницький Універмаг запрошує на щорічний всеукраїнський фестиваль поезії, який вже увосьме збирає поетів та письменників зі всієї України у самому її центрі – місті Вінниця. Два дні чудового відпочинку для душі та, водночас, боротьби за звання кращого поета.
Читати більше…

18 липня 2015 року – в рамках проекту «Мистецькі вихідні» відбудеться конкурс «Творча Битва районів» у Замостянському районі.
Читати більше…  

18-19 липня 2015 року –  відбудеться великий спортивний турнір для всіх IT-шників - «VinnytsyaVolleyball IT Cup 2015».
Читати більше…  

18-19 липня 2015 року – Вінницький театр «Арлекін» запрошує дітей та їх батьків на літнй сезон дитячих вистав.
Читати більше…

19 липня 2015 року – у кінотеатрі «Родина» презентуватимуть документальну кінострічку «Я – не герой». Фільм відзнятий на основі відео сюжетів вінницьких журналістів про історію екіпажу 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади, який 19 липня 2014 року брав участь у звільненні Лисичанська.
Читати більше…  

 

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  •  [email protected]
  • (044) 296 1052
  •  https://www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.