bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Арт-хакатон «Давайте змінимо Луцьк разом»
13.07.2015

Арт-хакатон проходитиме 17 та 18 липня у центрі міста. Він згуртує громадських активістів, представників влади, соціально-відповідального бізнесу, ентузіастів мистецтва, технологій, архітектури та соціології.

У рамках заходу будуть презентовані лекції журналіста та дослідника міста Олександра Котиса (Луцьк), художника-ілюстратора Віталія Талько (Житомир) й інших активістів, які поділяться своїм досвідом зміни міського простору. Крім того буде представлено інноваційний проект луцької команди учасників всеукраїнського хакатону «Hack4energy» – Eco Study Bin.

«Ми кожен день скаржимося на занедбаний міський ландшафт, недостатнє освітлення, погано розвине дозвілля. Однак самостійно нічого не змінюємо. Цей захід допоможе взяти ініціативу в свої руки, почути кожного лучанина й змінити наше життя. Представники нашої компанії уже зареєструвалися на участь у заході. Ми також закликаємо усіх небайдужих подати заявку на реєстрацію й допомогти зробити крок до змін», – стверджує директор з розвитку «Української Софтверної Компанії» Олена Ярощук.

Зареєструватися на участь у хакатоні можна за посиланням.

Контакти

  • Українська софтверна компанія
  • м. Луцьк
  • вул. Стрілецька
  • 43; +38 (067) 332-36-63 +38 (0332) 72-40-98 +38 (0332) 72-37-82; [email protected] http://u-s-c.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.