bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Харківщині стартує Марафон Підтримки Реформ
10.06.2015

З метою сприяння активізації місцевих громад Харківської області до впровадження місцевих реформ, використовуючи кращі європейські практики регіонального розвитку, за сприяння Центру підтримки реформ Кабінету Міністрів України та підтримки Британської Ради в Україні та проекту компанії ШЕЛЛ «Інститут газу нетрадиційних джерел»  проводиться двотижневий марафон «Реформи для регіонального розвитку: європейський досвід».

Марафон передбачає проведення 5-ти інформаційних семінарів у районах Харківської області, дводенну конференцію «Партнерство громад і видобувних компаній», форуму «Рішення для забезпечення розвитку успішних громад: світовий досвід, українські перспективи», а, також, першої літньої школи проектного менеджменту.

Ключовим заходом марафону реформ є форум «Рішення для забезпечення розвитку успішних громад: світовий досвід, українські перспективи». В рамках форуму відбудеться соціальний хакатон із розробки рішень щодо співпраці громад Харківської області та міжнародних фондів, розробки локальних реформ, крім того, проектні пропозиції від місцевих громад пройдуть краш-тест від представників місцевих та міжнародних організацій-донорів.

Форум триватиме 2 тижні: з 11 по 26 червня 2015 р. Паралельно із заходами в рамках марафону, триватиме медіа-марафон на місцевих телеканалах. Співорганізаторами марафону є Департамент економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації, Регіональний центр міжнародних проектів і програм Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківський регіональний офіс реформ, Польсько-Українська аграрна асоціація.

Програма марафону додається.

 

Контакти

  • Станіслав Ігнатьєв
  • 057 706 15 44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.