bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту «Школа мерів»
13.05.2015

15 травня 2015 року об 11:00 в Українському кризовому медіа-центрі (Український Дім) відбудеть презентація проекту «Школа мерів». 

Школа мерів - це середньострокова сертифікована освітня програма підготовки мерів до управління містами в умовах, коли відповідальність за місцевий розвиток лежить лише на них та їх команді. В умовах відсутності належно підготовлених міських голів, кандидатів на посаду міського голови та їх команд, котрі були б спроможні управляти місцевим розвитком в умовах децентралізації, існує гостра потреба в сучасних комплексних програмах з їх підготовки.

Освітня програма “Школа мерів” закладає основи найкращих світових стандартів підготовки кандидатів на посади очільників місцевих органів влади, дозволяючи отримати такі знання в Україні. Вже у червні в Києво-Могилянській Бізнес Школі розпочнуть навчання перші 50 осіб, кращі з яких на основі конкурсного відбору пройдуть стажування в муніципалітетах міст країн Вишеградської четвірки, структура економіки міст яких наближена до структури економіки міст майбутніх випускників школи.

Учасники Школи підсилюватимуть свої знання та досвід в сфері стратегічного менеджменту, публічного адміністрування та оpen government (відкритий уряд), що допоможе їм розробити Стратегії розвитку своїх міст. В основу програми закладена логіка стратегічного та гуманітарного блоків МВА-програм Києво-Могилянської бізнес-школи, що відповідає сучасним світовим трендам в сфері управління, західним стандартам бізнес-освіти.

Створення першої в Україні Школи мерів було ініційовано Русланом Роховим, координатором проектної групи “Відповідальність влади” Громадянської Платформи “Нова Країна” й головою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” разом з Києво-Могилянською бізнес-школою, за підтримки Інституту Політичної Освіти, ГО «Громадська рада Смарт-сіті» та Національного демократичного інституту.

Підписання меморандуму про початок проекту «Школа мерів» засновниками та партнерами відбулося 12 травня в Українському Кризовому Медіа-центрі.  

Для громадськості проект презентують в Українському Кризовому Медіа-центрі 15 травня, з 11:00 до 12:00. Усіх зацікавлених у навчанні зможуть дізнатися подробиці проекту та задати питання його організаторам. Для участі реєстрація не потрібна.

Дізнатися більше можна на сторінці проекту - www.facebook.com/shkola.meriv?fref=ts

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.