bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-брифінг «Презентація програми психосоціальної допомоги дітям та батькам з регіонів АТО»
27.04.2015

28 квітня (вівторок) в актовій залі (аудиторія 215) Київського університету ім.  Бориса Грінченка (вул. П. Тичини, 17) відбудеться семінар «Взаємодія психологів державних і недержавних організацій в контексті надання допомоги ВПО та учасникам АТО» для київських шкільних психологів та соціальних працівників.

На семінарі шкільні психологи та соціальні працівники, а також спеціалісти Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», Української асоціації фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій працюватимуть над питаннями: як виявляти ознаки стресових розладів та проблеми з адаптацією у внутрішньо переміщених дітей, які навчаються у київських школах; як працювати з дітьми, залучати сім’ї до допомоги дитині; як налагодити ефективну співпрацю між різними службами

О 12.30 відбудеться прес-брифінг, на якому буде презентована програма  психосоціальної допомоги дітям та батькам з числа внутрішньо переміщених осіб з Луганської та Донецької областей.

Спікери:

-          Людмила Черкашина, заступник директора Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

-          Галина Скіпальська, виконавчий директор МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»

-          Людмила Мельник, авторка «Програми для соціальних працівників, психологів, вчителів та волонтерів щодо надання психосоціальної допомоги дітям та їх батькам, з числа внутрішньо переміщених осіб з Луганської та Донецької областей»

У 2015 році МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) та Представництва міжнародної організації «Право на здоров’я» (HealthRight International) спільно з МБО «Фонд Східна Європа» за фінансової підтримки Child Fund Deutschland,реалізує проект, спрямований на підвищення спроможності соціальних працівників, психологів, вчителів та волонтерів, які безпосередньо працюють з внутрішньо-переміщеними особами (ВПО) в м. Києві та Київській області з питань надання психосоціальної допомоги та адаптації дітей та батьків, які тікали від насильства зі Сходу України. В рамках проекту УФГЗ за партнерами розробили Програму для фахівців державного та недержавного сектору (соціальних працівників, психологів, вчителів та волонтерів) щодо надання психосоціальної допомоги дітям та їх батькам, з числа внутрішньо переміщених осіб з Луганської та Донецької областей.

ЩО?  

 

Прес-брифінг: «Презентація програми психосоціальної допомоги дітям та батькам з числа внутрішньо переміщених осіб з Луганської та Донецької областей»

КОЛИ?

28 квітня (вівторок) о 12.30

ДЕ?

 

Київський університет ім.  Бориса Грінченка (вул. П. Тичини, 17), аудиторія 217 (актова зала)

Контактна особа

Аліса Тимченко

063 864 30 62, 067 214 39 32

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.