bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спільне готування з новими мешканками Львова
31.03.2015

Як відомо, спільна робота об’єднує. Отож перший спільний обід готуватиме чудова нова мешканка Львова Надія, що переїхала сюди недавно з Донецька. Надія - громадська активістка, інструкторка з йоги, а також мандрівниця, що побувала у багатьох містах, країнах і континентах. Вона навчить нас готувати турецький чечевичний суп Mercimek Corbasi та розповість, як жінкам і не тільки самостійно подорожувати Туреччиною.

Приносьте до супу ваші улюблені обідні закуски, а також ложки :)

Про «Феміністичну майстерню»

Ініціатива “Феміністична майстерня” (м. Львів) являє собою угрупування жінок для проведення феміністичних заходів та формування феміністичного середовища міста. Перші наші заходи під назвою «Жіноча майстерня» відбулись в червні 2014 року в рамках «Майстерні міста».

Під фемінізмом ми розуміємо не просто покращення позиції жінки в суспільстві, а більш глибокі зміни соціальних норм, протидію різним формам дискримінації і насилля. Ми використовуємо поняття фемінізм, аби реалізовувати ідеї різноманітного, інклюзивного та гендерно чутливого світу об’єднавчими методами.

Подія відбудеться 4 квітня о 15 год за адресою: Феміністична майстерня знаходиться на пл. Ринок 42 (вхід з внутрішнього дворику), код 258.

Контакти

  • 0935536109
  • Анна Хвиль

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.