bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IV Форум Мережі Вільних Місцевих Політиків
03.03.2015

Запрошуємо Вас прийняти участь у IV Форумі Мережі вільних місцевих політиків, що відбудеться 20-22 березня в місті Вінниці! Головна тема Форуму: «Децентралізація в Україні: нові можливості територіальних громад та участь громадян».  Організатори Форуму – Центр громадянських ініціатив та представництво фонду Фрідріха Науманна в Україні.

Умови участі. Участь у Форумі є БЕЗКОШТОВНОЮ, що включає покриття за кошт організаторів витрат на проживання, харчування, конференц-послуги, друковані та роздаткові матеріали, оплату послуг тренерів, трансфер по Вінниці. Учасники покривають власним коштом трансфер Вінниця-зворотньо.

Увага! Звертаємо Вашу увагу на те, що відбір учасників IV Форуму Мережі вільних місцевих політиків проводиться на конкурсній основі. Для участі у Форумі необхідно до 17:00 години,  10 березня 2015 року заповнити анкету за посиланням.

Кількість учасників обмежена. Анкети, надіслані після встановленого терміну, до розгляду не прийматимуться.

Повідомлення про зарахування учасників оприлюднюються на сайті ЦеГрІн www.cehrin.org.ua  та на ФБ-сторінці Центру і спільноти МВМП. У разі виникнення запитань звертайтесь в оргкомітет Форуму за номером 0674548188, або 099 00 42 635 - Коваль Богдан

 

До зустрічі на Форумі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.