bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські Форуми «Погляд у майбутнє»
10.02.2015

18-19 лютого 2015 року у мм. Слов’янськ та Краматорськ Донецької області відбудуться Громадські Форуми «Слов’янськ: погляд у майбутнє» та «Краматорськ: погляд у майбутнє».

Організатором Форуму виступає Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» за підтримки Програми розвитку ООН. Учасниками заходу стануть представники місцевих громадських ініціатив, посадові особи органів місцевого самоврядування.

Метою заходу є інформування громадськості та органів місцевого самоврядування Слов’янська та Краматорська про перспективи реформування системи місцевого самоврядування України та публічне обговорення владою та громадськістю міста ключових проблем територіальної громади та першочергових кроків із їх вирішення.

Захід включатиме два основних блоки:
• Інформаційний блок щодо децентралізації влади та стану реформування місцевого самоврядування в Україні;
• Обговорення місцевих проблем та визначення пріоритетів подальшої діяльності влади та громадськості міста.
До участі у Форумі запрошено представників національних експертних організацій (Реанімаційний Пакет Реформ, Інститут політичної освіти, інші організації), посадових осіб та депутатський корпус Слов’янської та Краматорської міських рад.

За результатами Громадського Форуму планується підготувати орієнтовний перелік пріоритетів місцевої громади в надзвичайних умовах, який буде оприлюднено для подальшого обговорення мешканцями Слов’янська та Краматорська. Передбачається, що сформований перелік пріоритетів територіальної громади Слов’янська та Краматорська стане робочим документом для консолідації зусиль влади та громадськості щодо вирішення місцевих проблеми, пошуку зовнішніх ресурсів для реалізації в місті соціально корисних проектів.

В межах Форуму ДОО ВГО «Комітет виборців України» планує провести опитування представників громадського сектору міста та органів місцевого самоврядування із метою виявлення їхніх проблем/потреб, персонального бачення пріоритетів розвитку громад. Планується, що опитані респонденти будуть включені до постійної інформаційної розсилки щодо актуальних можливостей участі у навчальних, громадських, бізнес, інформаційних проектах.

Для участі у форумах необхідно надіслати лист-запит на електрону адресу [email protected] (в темі листа зазначити назву міста). Зареєструватися необхідно не пізніше 16.02.2015

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.