bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Показ вистави за містерією Тараса Шевечнка «Великий льох»
17.12.2014

На свято Миколая на Довженко актори збиратимуть кошти для воїнів АТО.

У Центрі науки та мистецтва DIYA (розташований у павільйоні кіностудії Довженко) 19 грудня відбудеться благодійний показ вистави за містерією Тараса Шевечнка «Великий льох» у виконанні київського Театру «Перетворення».

Спільний театрально-просвітницький проект, започаткований Малою академією наук України та ГО «Міжнародний соціально-культурний проект «Джойфест», цього разу запрошує киян та гостей міста не просто відвідати виставу «Великий льох» та насолодитися українською класикою, але й долучитися до допомоги воїнам батальйону «АЗОВ».

В День святого Миколая 19 грудня о 19:00 киян запрошують на виставу за відомою поемою Тараса Шевченка "Великий льох" від Театру Володимира Завальнюка «Перетворення». ТАКОГО Шевченка в школі не вивчають!

«Виставу представлено до ювілею Великого Кобзаря, - зазначають у Театрі «Перетворення». - Неймовірне пророче проникнення поета в минуле, сучасне й майбутнє. Здається, всі сили космічного зла зійшлися, щоб знищити Україну - але в тому, що так сталося, є й провина самих українців усіх поколінь... Та бій на барикадах історії триває, і в цьому бої Україна - здавалося б, упосліджена, пригнічена і майже знищена - виявляється незнищенною. І таємниці цього дива жодним загарбникам не розгадати...»

Організатори звертаються до усіх не байдужих до мистецтва та долі нашої держави і закликають відвідати захід. Адже всі зібрані кошти будуть направлені за допомогою волонтерів воїнам батальйону «АЗОВ», котрі вже котрий місяць захищають незалежність і цілісність України.

Нагадаємо, театральне життя Центру науки та мистецтва DIYA почалося з проведення Другого міжнародного фестивалю народних театрів та аматорського мистецтва JoyFest та показом вистав «Ікар»«Маніфестъ»«Той самий Мюнхгаузен»«Валентинів день». Нещодавно у Центрі відбулася прем'єра трагедії Шекспіра «Король Лір» від Театру Володимира Завальнюка «Перетворення». У грудні та січні на відвідувачів майданчику Diya чекають покази кращих зразків світової драматургії та цікава дитяча новорічна програма.

Тривалість вистави «Великий льох»: 50 хвилин. Початок: 19:00.

Адреса: пр. Перемоги, 44; ст.м. Шулявська; центральна прохідна кіностудії ім.О. Довженко (павільйон Малої академії наук України - Центр науки та мистецтва "Diya").

Благодійний внесок: 50 гривень! Запрошення можна отримати на прохідній у день проведення перед виставою або замовити заздалегідь за тел. 067-658-96-56 та 063-450-47-46.

Про театр «Перетворення»

Як явище, театр Володимира Завальнюка існує вже два десятки років. Роботи цього режисера (й акторів, що поділяють його театральні та мистецькі підходи) – такі, як "Український вертеп", "Саломея" О. Уайльда, "На полі крові" й "Лісова пісня" Лесі Українки та інші – неодноразово здобували визнання глядачів та нагороди престижних міжнародних фестивалів. Серед членів колективу театру-студії – талановита актриса театру і кіно Ганна Яремчук, лауреат премії ім В. Стуса, актор, літератор і бард Кирило Булкін, популярний актор і телеведучий Геннадій Попенко та ще чимало небайдужих, креативних і талановитих особистостей.

 

Контакти

  • тел. 067-658-96-56
  •  063-450-47-46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.