bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція-дискусія «Еміграція фахівців з України у США: Чи маємо справу з витоком мізків?»
03.11.2014

Програма імені Фулбрайта в Україні запрошує на лекцію-дискусію директора Центру демографічних і соціоекономічних досліджень українців у США при Науковому Товаристві імені Шевченка в Нью-Йорку Олега Воловини «Еміграція фахівців з України у США: Чи маємо справу з витоком мізків?», що відбудеться у четвер, 6 листопада 2014 у прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» (Київ, вул. Еспланадна, 20, 1-й поверх, М «Палац спорту»).

Початок – о 18:30. 

Мова лекції – англійська; дискусія відбуватиметься англійською й українською. 

Для участі у лекції просимо зареєструватись

Д-р Олег Воловина – відомий американський демограф і соціолог, дослідник Центру славістичних, євразійських та східноєвропейських студій Університету Північної Кароліни (Center for Slavic, Eurasian & East European Studies, University of North Carolina at Chapel Hill, NC), директор Центру демографічних і соціоекономічних досліджень українців у США  (inform-decisions.com/stat/) при Науковому Товаристві імені Шевченка в Нью-Йорку, стипендіат Програми імені Фулбрайта 2008-2010, 2014-2015. 

Навчався в Університеті Буенос-Айреса в Аргентині (Universidad de Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina), отримав ступінь ліценціата з математики (1971); 1974 – здобув ступінь магістра соціології в Університеті Флориди (University of Florida, Gainesville, FL); 1979 - захистив докторат (Ph.D.) в галузі соціології та демографії в Університеті Брауна, США (Brown University, Providence, RI). 

Редактор монографії «Ethnicity and National Identity: Demographic and Socio-economic Characteristics of Persons with Ukrainian Mother Tongue in the United States», Harvard Ukrainian Research Institute); автор понад 50 наукових статей.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.