bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Луцьк закриє сезон Наукових пікніків в Україні
24.09.2014

23 вересня 2014 року у коворкінг-центрі «Репортер» зібралися небайдужі люди, котрі хочуть зробити справжнє наукове свято для малечі, молоді, батьків, мешканців та гостей міста Луцька під назвою «Наукові пікніки в Україні».

Цей проект ще торік завоював свою аудиторію - більше 16 тис. відвідувачів у різних куточках країни, значний суспільний резонанс, позитивні відгуки, зростання попиту на  наукову та творчу діяльнысть тощо. Цього року Наукові Пікніки уже відбулися в ернополі, Львові, Дніпропетровську, Києві, Харкові, і саме місто Луцьк урочисто закриватиме сезон.

Наше завдання – створити такі умови для дітей, щоб вони мали можливість відволіктися від тривожних подій, наповнити змістом свій вільний час, привернути увагу до науки, зробити її доступною, цікавою, нетривіальною у формі подачі та демонстрації. Крім того, ми хочемо підвищити інтерес дітей до гуртків різного спрямування, а гурткам – надати можливість гучніше про себе заявити», –  прокоментував Петро Лавринюк, координатор проекту у м. Луцьк.

Учасники «Наукових Пікніків в Україні», а це навчальні та позашкільні заклади Луцька, центри творчості та представники гуртків, демонструватимуть досліди, експерименти та майстер-класи для широкої аудиторії: діти, молодь і дорослі знайдуть тут щось цікаве для себе.

Хіміки і фізики, біологи та психологи, спеціалісти у медичній сфері та сфері харчових технологій покажуть, розкажуть, продемонструють, залучать до виготовлення винаходів та проведення експериментів, одним словом – зацікавлять не тільки дітей, а й кожного лучанина від малого до великого.

Отже, запрошуємо Вас 27 вересня 2014 року на Театральний майдан міста Луцька відвідати «Наукові Пікніки в Україні». Початок о 12:00.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.