bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників у проект «Погляд молоді на євроінтеграційні процеси»
21.08.2014

Команда YESLeaders за підтримки Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції оголошують відбір на участь у проекті «Погляд молоді на євроінтеграційні процеси».  Deadline: 1 вересня. Участь безкоштовна. Деталі на сайті.

Проект «Погляд молоді на євроінтеграційні процеси» є першим проектом ініціативної групи YESLeaders (Young Enthusiastic Smart Leaders). Метою проекту є формування спільноти молодих лідерів, об’єднаних ідеєю трансформувати Україну до європейських стандартів.

Проект проводитиметься за підтримки Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції. Запрошені лектори: Б. Гаврилишин, Міністр економічного розвитку і торгівлі України - П. Шеремета та народні депутати - Г. Немиря, Б. Тарасюк, В. Пинзеник, Є.Фірсов, В.Ілляшенко.

Партнери: Благодійний фонд Б. Гаврилишина, спільнота Global Shapers, StudWay та Перший Національний.

Деталі на сайті Команди

Цільва аудиторія: студенти старших курсів, активісти та лідери органів студентського самоврядування та громадських організацій, молоді практики.

Проект складатиметься з 3-ох частин (політична та економічна складові Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, молодіжна політика) та проводитиметься у 3 основні етапи:

1. Відбір учасників за розробленою аплікаціною формою (45 учасників).

2. Виступи лекторів.

3. Робота учасників у сформованих групах за вищевказаними напрямками над пропозиціями та пошуком механізмів імплемантації Угоди в українські реалії та використання всього спектру можливостей.

Кінцевий результат - надання рекомендацій для органів державної влади щодо механізмів реалізації та використання можливостей Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Рекомендації учасників ляжуть в основу комітетських слухань, а найактивнішим буде запропоновано стажування в Комітеті з питань європейської інтеграції та виступ на Першому Національному у програмі «Телеакадемія».

Deadline: 1 вересня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.