bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка робіт учасників Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом
29.05.2014

Дитяча творчість нікого не залишає байдужим. Особливо коли йдеться про дітей, які мають таке важке хронічне захворювання, як цукровий діабет. Хвороба диктує свої жорсткі вимоги до стилю життя. Але діти, щодня приймаючи цей виклик і долаючи всі перешкоди, показують нам найкращий приклад віри у свої сили, впевненості та оптимізму. Підтримаймо маленьких художників, які щедро діляться з нами своєю сонячною творчістю!

Цього року ми святкуємо ювілей конкурсу, тому на всіх чекає багато цікавинок:

  •  Презентація дитячої книги «Кмітливі вірші» з ілюстраціями маленьких художників, які надсилали свої роботи на конкурс протягом 5 років.
  • Читання дитячої поезії від найкращих українських авторів – Івана Андрусяка, Романа Скиби, Катерини Єгорушкіної та Олесі Мамчич.
  • Нагородження переможців цьогорічного Конкурсу.

Чекаємо вас у внутрішньому дворику Мистецького Арсеналу (вул. Лаврська, 10-12)

30 травня 2014 р. (п’ятниця) о 12:00.

Нехай світ для них стане привітнішим!

Про Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка серед дітей з діабетом

Щороку на Конкурс, ініційований фармацевтичною компанією Санофі за підтримки Асоціації дитячих ендокринологів України, надходить понад 600 малюнків з усіх куточків України. 12 його переможців обирає журі у складі Жан-Поля Шоєра, Генерального директора Санофі в Україні, Наталії Зелінської, голови Асоціації дитячих ендокринологів України, та Павла Шилька (DJ Паша), радіо- і телеведучого, президента Gala Media Group. 13-того переможця обирають користувачі соціальної мережі Facebook на спеціальній сторінці Конкурсу. Усі переможці нагороджуються путівками на відпочинок в санаторії «Березовий Гай» у м. Миргород.

Контакти

  • Євген Нестеренко
  •  495-29-60

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.