bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальні інновації на Волині. Ідеї. Рішення
10.02.2014

Соціальні інновації на Волині. Ідеї. Рішення.

Основою створення ефективних соціально-економічних умов для розвитку бізнесу, громадського сектору та кожного жителя зокрема є впровадження соціальних інноваційних програм та проектів, які відповідають потребам сьогодення.

На сьогодні, кожен із учасників ринку має впроваджувати зміни для того, щоб ефективно будувати свою діяльність, не виключенням є і діяльність профспілкових організацій, які функціонують з метою захисту трудових та соціально-економічних інтересів жителів.

Профспілки – це учасники відповідного сегменту ринку, і для того, щоб витримати ринкову конкуренцію, потрібно знаходити нові рішення, пропонувати нові продукти і послуги, популяризувати свою діяльність та, найголовніше, об’єднувати зусилля та ресурси з іншими зацікавленими сторонами.

Наприкінці минулого року у м. Луцьку було презентовано програму «Застосування інноваційних технологій для пошуку нових методів та інструментів посилення спроможності профспілок», яку реалізовує Всеукраїнська профспілка працівників інноваційних і малих підприємств «Профспілка Інновація» спільно з Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, благодійним фондом «Фундація Суспільних Інновацій» та Обласним молодіжним центром праці.

Для налагодження соціального партнерства, пошуку нових ефективних форм діяльності,  визначення соціальних інновацій, які б задовольняли потреби усіх зацікавлених сторін у районних центрах Волинської області буде проведено серію круглих столів на тему «Соціальні інновації. Ідеї. Рішення. Можливості співпраці».

Перший захід відбудеться 11 лютого 2014 року об 11:00 у м. Рожище (конференц-зала Рожищенського районного центру зайнятості) та 11 лютого 2014 року о 14:30 у м. Ковель (конференц-зала Ковельського міськрайонного центру зайнятості). 

До участі запрошуються представники районних центрів зайнятості, приватного сектору, громадських організацій, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та засобів масової інформації.  

Контакти

  • Прес-служба Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616
  • (066) 1630008
  • (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.