bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбудеться круглий стіл “Рівний доступ до адміністративних послуг”
06.02.2014

07 лютого 2014 о 14:00 року у залі засідань Миргородської міської ради відбудеться круглий стіл з метою презентації проекту «Рівний доступ до адміністративних послуг». У порядку денному заходу передбачається обговорення механізму громадського моніторингу надання адміністративних послуг Миргородського ЦНАПу.

До участі у заході запрошено представників органів влади – надавачів адміністративних послуг, громадських організацій, ЗМІ, депутатів міської ради та голів рад мікрорайонів. До круглого столу долучаться секретар Миргородської міської ради Костянтин Кіпросенко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Наталія Гирка, керівник Миргородського ЦНАПу Оксана Коротіна.

Мета проекту «Рівний доступ до адміністративних послуг» - поліпшити якість адміністративних послуг Миргородського ЦНАПу через проведення громадського моніторингу та залучення мешканців до нагляду за процесом надання послуг громадянам. В рамках проекту буде проведено анкетування мешканців «Адміністративний екзитпол», аудит адміністративних послуг та громадські обговорення якості надання адміністративних послуг та очікувань мешканців щодо їх поліпшення та ін.

У Миргородському ЦНАПі надається більше сорока адміністративних послуг, серед яких послуги з питань архітектури та містобудування, земельних питань, житлово-комунального господарства, освіти та підприємництва.

Представників ЗМІ запрошують взяти участь в заході, де можна буде отримати експертні оцінки щодо громадського моніторингу надання адміністративних послуг в м. Миргород.

***

Проект «Рівний доступ до адміністративних послуг» на Полтавщині виконує Аналітичний Центр «Бюро економічних та соціальних досліджень». Проект впроваджується в рамках проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг», метою якого є вдосконалення процесу надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування у містах України за рахунок ефективної співпраці з організаціями громадянського суспільства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.