bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кіно, що руйнує кордони
23.10.2013

24 жовтня о 12:00 проект «Режисери без кордонів» підсумує результати спільної з МКФ «Молодість» програми кінопоказів та успіхи кіносимпозіуму під час прес-конференції у кінотеатрі «Київ» (зала «Сінематика»). Заходи проекту – покази «Кіно поза кордонами» та симпозіум «Кіно за мир та толерантність» - було організовано МКФ «Молодість» спільно з Фондом «Золотий абрикос» у співпраці з українським партнером МГО «Інтерньюз-Україна».

Заходи проекту, які фінансуються ЄС, мають на мені привернути увагу до ролі кіно в утвердженні толерантності та порозуміння. З 21 жовтня до 24 жовтня на майданчиках МКФ «Молодість» триває спеціальна програма «Кіно поза кордонами» в рамках проекту «Режисери без кордонів». Сім яскравих фільмів від режисерів з Вірменії, Туреччини, Румунії, Азербайджану, Польщі розкривають проблеми життя у пострадянських країнах.  

В ході симпозіуму «Кіно за мир та толерантність» кінематографісти та громадські діячі обговорювали розвиток кінематографу в Україні та країнах-сусідах, а також його роль у «вакцинації» суспільства проти конфліктів та нетерпимості.

Запрошуємо журналістів до участі у прес-конференції. Учасники прес-конференції:

  • Арутюн Хачатрян, директор Проекту «Режисери без кордонів» та Генеральний директор Єреванського міжнародного кінофестивалю «Золотий абрикос»(Вірменія)
  • Сюсанна Харутюнян, керівник проекту «Режисери без кордонів» та Арт-директор Єреванського міжнародного кінофестивалю «Золотий абрикос»(Вірменія)
  • Костянтин Квурт, Голова правління, МГО «Інтерньюз-Україна» (Україна)
  • Нуне Саркісян, Директор Центру медіа ініціатив (Вірменія)
  • Марія Саакян, режисер (Вірменія)

Для акредитації на прес-конференцію, будь ласка, звертайтесь до Олесі Мигаль за тел.097-516-11-36 або [email protected] до 23 жовтня  19:00.

Довідка:

Проект «Режисери без кордонів» фінансує Європейський Союз через Культурну програму Східного партнерства та впроваджується Фондом для розвитку кінематографу «Золотий абрикос» у Вірменії та його партнерами:   MAIA (Італія), МГО «Інтерньюз-Україна», Cinema Art Centre Prometheus (Грузія) та MEDIA INITIATIVES CENTER (Вірменія).

 

Детальніша інформація – на сайті: www.dabhub.com

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.