bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар “Всесвітня торговельна система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес”
13.09.2013

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій

у партнерстві з

Донецьким національним технічним університетом,

кафедрою стратегічного управління економічним розвитком,

за сприяння

Всеукраїнської спілки вчених-економістів 

запрошує 17 вересня (вівторок) 2013 року об 11-00

на семінар на тему

«ВСЕСВІТНЯ ТОРГОВЕЛЬНА СИСТЕМА: СУЧАСНА ДІЯЛЬНІСТЬ СОТ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА БІЗНЕС»

Захід проводитиметься за адресою:

м. Донецьк, вул. Артема, 96, учбовий корпус 3, 2 поверх, зала засідань Спеціалізованої академічної ради (лабораторія мультимедійних технологій)

Об 11.00 починається реєстрація учасників (у цей час також буде запропоновано чай / каву / частування)

На семінарі Ви дізнаєтеся про попередні підсумки і виклики членства України в СОТ (Ігор Бураковський), механізми захисту бізнес-інтересів у системі СОТ (Вероніка Мовчан), про діяльність України у сфері прозорості в рамках СОТ (Світлана Галько), можливості Угод СФЗ та ТБТ для отримання доступу до світових ринків (Яніна Терещенко).

Цільова аудиторія семінару – представники бізнесу і бізнес-асоціацій, в першу чергу українські виробники та експортери, які постачають товари та послуги в країни-члени СОТ.

Поінформованість і розуміння українськими підприємцями процедур і форматів комунікації в рамках функціонування СОТ надає ряд переваг. По-перше, це дозволяє озброїтися знаннями та вміннями ідентифікації, аналізу та мінімізації ризиків і складнощів при веденні зовнішньоекономічної діяльності. А по-друге - грати більш активну роль на міжнародній арені, проявляючи ініціативу і залучаючи Уряд до вирішення проблем з певними країнами-членами СОТ, які своїми діями завдають шкоди торговим інтересам України в особі конкретних компаній. Подібна співпраця бізнесу та уряду може бути однією з важливих передумов здатності України розробляти і впроваджувати ефективну торговельну політику з урахуванням реальних інтересів.

Семінар проводиться в рамках проекту «Торговельна політика і практика в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Участь у семінарі безкоштовна, необхідна попередня реєстрація шляхом відправки заявки на участь у семінарі на адресу:  [email protected],  [email protected]

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до

Кафедри стратегічного управління економічним розвитком ДонНТУ, м. Донецьк, вул. Артема, 96, каб. 221 б, т:. +380623010362, +380958749416,http://donntu.edu.ua/struct/smed/index.php, електронна пошта: [email protected][email protected]
або Інституту економічних досліджень та політичних консультацій: Київ, вул. Рейтарська 8/5А, офіс 208 

т.: +38 044 278 63 60, http://www.ier.com.ua/ електронна пошта: [email protected]

Контакти

  • т.: +38 044 278 63 60
  • http://www.ier.com.ua/ електронна пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.