bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект “Чарівний Краків: сторінки історії та сучасність” запрошує до участі
11.09.2013

Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку приступила до реалізації Проекту «Чарівний Краків: сторінки історії та сучасність».

В рамках Проекту, з 13 по 17 листопада 2013 року, група народної, молодіжної дипломатії відвідає історичне серце Польщі – місто Краків (Республіка Польща). Традиційно члени делегації ознайомляться з історичною та культурною спадщиною міста, проведуть зустрічі у державних інституціях польського міста, поспілкуються з молоддю, тощо.

Така поїздка не відноситься до розряду комерційних, тому її вартість є досить помірною – 280 євро – і включає: оплату дороги комфортабельним автобусом, медичне страхування, проживання в готелі із триразовим харчування, екскурсійну програму. Візовий збір для дорослих додатково складає 35 євро.

До участі в Проекті запрошуються представники української молоді, громадські діячі, журналісти, вчителі, представники органів місцевого самоврядування – всі зацікавлені особи які цікавляться європейськими традиціями, історією та культурою, досвідом реформ та мають чинний закордонний паспорт або проїзний документ дитини (закордонний паспорт для неповнолітнього).

Про свою зацікавленість та бажання взяти участь у Проекті необхідно повідомити апарат АСМБР електронною поштою ([email protected]) або за телефонами (0536)791603, (05366)33013, (098)4657641, (095)1056766 та заповнити анкету учасника до 10 жовтня 2013.

Організатори груп мають право взяти участь у Проекті на пільгових умовах.

 

З повагою,

Виконавча дирекція АСМБР

Контакти

  • apibd.com

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.