bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вперше у Луцьку “запрацюють” іменні програми для вирішення соціальних проблем
02.09.2013

Такий підхід до підтримки певних соціальних груп на Волині впроваджує Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив спільно з благодійним фондом «Фундація суспільних інновацій».

Як зазначають ініціатори, реалізація іменних благодійних програм – явище нове для Волині, та й в масштабах України діє лише кілька таких ініціатив, які зазвичай носять характер інститутів меценатства. В той час світова практика показує, що іменні програми – це дієвий інструмент вирішення соціальних проблем у певному регіоні за ініціативи бізнесових структур або приватних осіб.

Презентація пілотних іменних благодійних програм у Луцьку відбудеться 3 вересня 2013 року у Волинському прес-клубі (м. Луцьк, вул. Шевченка 14) об 11:00 Учасники прес-конференції, зокрема, розкажуть, яким чином і які конкретно соціальні питання будуть вирішуватися через реалізацію іменних соціальних програм.

До участі у заході запрошені приватні підприємці міста Луцька, громадський сектор, представники соціальних служб, Управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Волинської ОДА, ЗМІ.

 

 

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.