bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійні майстер-класи для дітей з розпису кулінарних ложок
19.07.2013

Хто сказав, що радісно і весело літо можна проводити тільки лише на морі? Благодійний фонд ламає стереотипи, влаштовуючи захоплюючі дитячі акції в Києві!

25 липня в четвер з 11.00 до 15.00 в парку Шевченка відбудеться яскравий літній захід, який порадує не тільки дітей, а також і їх батьків. Запрошуємо всіх бажаючих на дивовижний майстер-клас по розпису кулінарних ложок акриловими фарбами. Ці неповторні вироби стануть відмінним подарунком для мам і тат, а також для близьких людей! Захід проходитиме біля дитячого майданчика парку. На цьому місці задерикуватий аніматор Бджілка буде цілий день вести рухливі веселі ігри, які точно нікому не дадуть нудьгувати! Адже разом з Бджілкою із задоволенням грають не тільки діти, але також їхні батьки, і навіть бабусі з дідусями.

А 26 липня ми чекаємо Вас на наступному майстер-класі: «Декупаж: магніти». У цей день Ви і Ваша дитина отримаєте унікальну можливість дізнатися, як зі звичайного магнітика зробити справжній витвір мистецтва.

Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до нашого свята.

Акредитація представників ЗМІ проводиться за електронною адресою: korenkov.a@kondakov.ua, або за телефоном: (066)-488-62-23

Місце проведення заходу: м. Київ, парк ім. Т.Г. Шевченко (біля дитячого майданчику).

Початок заходу: 25 та 26 липня, 11-00.

Організатор заходу: Благодійний фонд Костянтина Кондакова

Довідка: Головна місія Фонду - створення передумов для масштабних глобальних позитивних перетворень на території України.

Програма «Дорога в життя для кожної дитини» спрямована на створення можливостей для розвитку творчих здібностей дітей в Україні. В рамках програми Фондом регулярно проводяться  безкоштовні майстер-класи, реалізуються освітні проекти та програми.

Більш детально про Фонд ви можете дізнатися на сайті.

Контакти

  • Олександр Кореньков PR-менеджер Благодійний фонд Костянтина Кондакова [email protected] (066)-488-62-23

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.