bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волинь запрошує поринути в казку!
15.07.2013

16 липня 2012 року відбудеться другий промотур туристичного маршруту для дітей та дорослих «Магія Волинської казки: казка тільки починається!».

У селах неподалік від обласного центру (35 км) Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська Рожищенського району маленькі туристи разом з батьками відчують усю магію казок, що живуть на Волині, зможуть на власні очі побачити, як творяться і живуть казки, поспілкуватись з справжнім Казкарем, а також з героями казок і мультфільмів.

А настоятель Троїцького храму, побудованого у 1786 році, і батькам, і дітям проводитиме «уроки живої віри».

У селах працюватимуть тематичні й анімаційні майданчики, де діти будуть зайняті цікавими іграми й майстер-класами від народних умільців, а батьки тим часом матимуть нагоду відпочити і втамувати спрагу холодним кваском, виготовленим за старовинними місцевими рецептами та насолодитись неперевершеним смаком справжньої сільської здорової їжі. А хто забажає придбати натуральну екологічно чисту продукцію – матиме змогу це зробити на продуктовому ярмарку.

Програма промотору насичена захоплюючими інсценізаціями місцевих легенд, екскурсіями до церков і храмів, а також елементами занурення «дітей асфальту» у сільську самобутність і неповторність – так, усі охочі зможуть покататися на підводах, так званому «сільському таксі».

Тож магія Волинської казки розпочинається! Влаштуйте незабутнє свято своїм дітям і не пропустіть нагоду отримати незабутні казкові враження!

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами:(098) 9222616; (066) 1630008; (0332) 200032.

Туристичний маршрут «Магія Волинської казки» розроблено та впроваджено Асоціацією підтримки та розвитку ОСББ та ОСН за проектом «Через спільні інтереси та спільні дії до об’єднання громад», який реалізовується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» (програма «Громадянське суспільство та належне врядування»).

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.