bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Культурно-суспільний проект “Галявина творчості”
04.06.2013

У Вінниці щоп’ятниці, починаючи з 7 червня о 17 годині, будуть проходити різноманітні майстер класи на території ККЗ «Райдуга». 

Формуємо громадській простір міста та культурний простір рівних можливостей разом!

Головний координатор проекту – Громадська організація «Рада національних товариств Вінниччини».

Пріоритетний напрямок проекту: Створення культурного простору рівних можливостей та вільного самовираження.

Мета проекту: Створення довгострокових перспектив якісного дозвілля для усіх верств населення міста Вінниця, яке сприятиме активізації здорового способу життя вільного від тютюну та спиртного, розвитку творчих та освітніх здібностей дітей з малозабезпечених сімей, людей з обмеженими можливостями, мешканців міста.

Завдання проекту:

1. Створення умов для розвитку особистості і творчої самореалізації мешканців міста активізація їхнього творчого потенціалу.

2. Створення рівних можливостей та вільного самовираження для людей з обмеженими можливостями, дітей з малозабезпечених сімей та мешканців міста.

3. Передача вчителем-майстром свого досвіду шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів та прийомів певної діяльності.

  • відтворення власної професійної майстерності учасниками майстер-класів;
  • надання допомоги учасникам майстер-класів у визначенні завдань саморозвитку і формуванні індивідуальної майстерності та самовдосконалення.
  • створення суспільно рівних можливостей передбачає в першу чергу створення рівних можливостей щодо вираження власної думки та творчого самовираження.

Проект спрямований на спілкування, розвиток здібностей та залучення громади міста до безпосередньої участі у майстер класах. В рамках проекту всі учасники, незалежно від їхніх фізичних, інтелектуальних та фінансових можливостей, навичок, отримають доступ до якісного розвитку здібностей і талантів.

Кожної п’ятниці починаючи з 7 червня о 17 годині будуть проходити різноманітні майстер класи на території ККЗ «Райдуга».

Бажаєте провести вечір п’ятниці у гарному настрої та з користю для себе, ознайомитись з новим видом мистецтва, спробувати себе у ролі майстра, активізувати свої здібності, тоді Галявина творчості чекає саме на Вас!

Формуємо громадській простір міста та культурний простір рівних можливостей разом!

Контакти

  • (0432) 59 52 47 Вікторія (керівник проекту)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.