bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вуличний університет в Донецьку
15.04.2013

21 квітня, стартує всеукраїнський проект "Вуличний університет" від Фундації Регіональних Ініціатив. Проект почнеться з лекції в Донецьку на тему “Брендінг міст” о 14:00 на бульварі ім. Пушкіна (біля Драматичного театру).

Своїми знаннями поділиться спеціаліст цієї галузі, Ростислав Дзюба: “21 квітня поговоримо про бренди, сітібрендінг, плейсбрендінг, чому це може бути цікавим нам, та як кожний житель міста може взяти участь в цих процесах. Також розповімо про успішні кейси, подискутуємо з публікою, почуємо її думку”.

Вуличний Університет – це неформальні лекції , що проходять на свіжому повітрі і включають в себе живе спілкування, обмін досвідом та цікаві  поради від успішних людей - громадських активістів, істориків, журналістів, бізнесменів, науковців.

Це - ініціатива, яка вже давно й успішно діє як спосіб альтернативного та, що важливо, безкоштовного навчання молоді. Цього ж дня в рамках Вуличного Університету від ФРІ лекції відбудуться у Харкові, Рівному, Донецьку, Тернополі та Луганську.

Контакти

  • Координатор проекту Кобзиста Вероніка
  • ФРІ
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.