bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МВА день для НГО «Інструменти організаційного розвитку: адвокасі, нетворкінг, фандрайзинг»
01.04.2013

4 квітня 2013 року о 14.00 Міжнародна бізнес-школа «NIKLAND» за підтримки «Аудиторсько-консалтингової групи« Компас »запрошує на MBA день.

До участі запрошуються представники неприбуткових організацій і благодійних фондів, координатори та асистенти проектів, фахівці з розвитку програм та всі бажаючі взяти участь у марафоні.

Мета - провести відкриту дискусію та обговорити актуальні проблеми інструментального апарату організаційного розвитку.

Під час зустрічі будуть розглянуті питання:

1. «Адвокасі як інструмент організаційного розвитку»

Спікер - Владислав Кучереносов, кандидат філологічних наук, консультант з організаційного розвитку, адвокації, мобілізації спільнот, соціального маркетингу для українських та міжнародних організацій

Початок о 14.00. Під час марафону спікер розкриє основні види стратегій і тактик в едвокасі, технології та організацію адвокасі , а також основні моменти в процесі лобіювання.

2. «Нетворкінг - інструмент побудови ділових зв’язків»

Спікер - Андрій Сидоренко, директор з розвитку ГО «Центр Юей».

Початок о 14.50. Спікер ознайомить учасників з сутністю  нетворкінгу, навіщо і як правильно займатися нетворкінгом, з чого почати.

3. «Фандрайзинг - інструмент залучення ресурсів»

Спікер - Куц Світлана, голова Правління Інституту професійного фандрайзингу, Україна, Член Ради директорів Європейської фандрайзингових асоціації, тренер і консультант Міжнародної фандрайзингових консультаційної фірми в Україні.

Початок о 15.30. Спікер нагадає учасникам про правові аспекти в фандрайзингу, також під час зустрічі  будуть розглянуті основні інструменти і технології фандрайзингу.

MBA день має інтерактивний характер, кожен учасник може поставити запитання експертам і поділитися своїм баченням на задану тему.

Участь у марафоні - безкоштовна.

Попередня реєстрація учасників: Реєстрація за телефоном: 461-97-27, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.