bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МузейКемп в Миколаєві
04.02.2013

Миколаївська міська організація «МІСТО 2050» ініціює проведення першого МузейКемпа в Миколаєві, де буде обговорюватися питання про створення міського музейного об’єднання, як установи, яка представить історичну спадщину міста та сучасне мистецтво, як один концептуальний проект, спрямований на просування регіону.

 

Головна мета МузейКемпа полягає в конструктивному діалозі та пошуку нових ідей по створенню нового музейного закладу, який буде враховувати принципи територіального маркетингу, як ефективного інструменту в поліпшенні соціально-культурного іміджу та інвестиційної привабливості Миколаєва.

Міське музейне об’єднання - це можливість надати необхідний юридичний статус для об’єктів культурної спадщини міста, що потребують музеєфікації. Це створення і приведення в придатний вид для екскурсійного відвідування таких миколаївських об’єктів, як, наприклад, стародавнє городище Дикий Сад або вершина інженерної думки Вежа Шухова.

Ми проводимо МузейКемп (MuseumCamp) для того, щоб разом сформувати концепцію музею, який об’єднає пам’ятки історії та культури міста.

МузейКемп проводиться в сучасному і оригінальному форматі, який передбачає тісну інтеграцію творчого середовища з новими формами комунікації в громадській діяльності, зокрема реалізація текстових і мультимедійних онлайн-трансляцій, прямих репортажів з місця подій і т.д.

Однією з головних рис подібних «Кемп» у всьому світі є те, що, незважаючи на наявність ініціативної групи, більшість роботи з організації заходу беруть на себе самі учасники.

Враховуючи це, пропонуємо усіх бажаючих висловлюватись щодо формату і тематики зустрічі в онлайн-анкеті для гостей та доповідачів перший МузейКемпа в Миколаєві.

Дата проведення: 28 лютого 2012 року

Місце проведення: уточнюється

Онлайн-реєстрація для учасників 


Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.