bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ “Urbanized” у Києві
08.01.2013

Морква-Клуб Кіно запрошує на перегляд фільму "Urbanized" 20 січня 2013 року о 17:00.

Рейтинг imdb - 7.3
Рік випуску: 2011
Країна: США, Великобританія
Студія: Swiss Dots
Жанр: документальний
Тривалість: 1:25:54
Переклад: Російська
Режисер: Гарі Хастуіт / Gary Hustwit
 
"Urbanized" - це повнометражний документальний фільм про дизайн міста, який розкриває питання стратегії міського дизайну та показує деяких з провідних архітекторів світу, планувальників, політиків, будівельників і мислителів. Більше половини населення світу проживає в міській місцевості та 75% будуть жити в містах в 2050 році. Але в той час як деякі міста переживають бурхливе зростання, інші скорочуються. Проблеми, пов’язані з балансуванням житлового будівництва, мобільності, громадського простору, громадянського суспільства, економічного розвитку та екологічної політики швидко стають універсальними проблемами. Тим не менш, велика частина діалогу з цих питань відключена від суспільного надбання.
Хто має право формувати наші міста, і як вони це роблять? На відміну від багатьох інших областей дизайну, міста не створюються одним спеціалістом або експертом. Є багато учасників міських змін, в тому числі пересічних громадян, які можуть мати великий вплив в розвитку міст, в яких вони живуть. Вивчаючи різноманітні проекти міського дизайну по всьому світу, фільм формулює глобальну дискусію про майбутнє міста.

Вхід вільний! - Захопи з собою капці!
Де? Кафе на Васильківській - станція метро «Васильківська», адреса: Київ, вул. Васильківська 28 (навпроти будинку 28), Торговий центр «Васильківський». Відео як дібратись.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.