bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові відбудуться “Вечорниці на Андрія” для старших людей
12.12.2012

Освітня програма «Золоті роки» Інституту громадського лідерства вже втретє запрошує на ”Вечорниці на Андрія” для старших людей. Подія відбудеться 12 грудня 2012 року в кафе «Котигорошко» за адресою: вул. Айвазовського, 22а. Участь за попередньою реєстрацією.

«Часто старші люди цілими днями сидять вдома, бо не знають, чим можна себе зайняти. Такі вечорниці – це можливість для людей старшого віку активно провести час в атмосфері українських стародавніх традицій. Відбудеться ознайомлення зі святом Калити (традиційний хліб), буде жива музика і танці, гості скуштують вареників та майстер-клас виготовлення янголів. Збираються люди з різних регіонів України, а також українські емігранти з Канади. Ми запрошуємо людей, які бажають посприяти відродженню українських традицій та поділитись спогадами та знанням про українські традиції», – розповіла керівник освітньої програми “Золоті роки” ІГЛ Людмила Гришко.

Організатори закликають учасників приходити на вечорниці у традиційних вишиванках та приносити із собою вишивані рушники.

Вхід за запрошеннями, за умови попередньої реєстрації. Зареєструватись та дізнатись деталі можна за номером 097-20-999-80, Людмила Гришко.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.