bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний аукціон «Художники-дітям»
27.11.2012

Запрошуємо Вас взяти участь у III традиційному благодійному аукціоні «Художники-дітям», який проводиться на підтримку дітей із вадами серця.

Захід відбудеться 29 листопада 2012 року, за адресою: м. Київ, вул. Чорновола, 28/1, Центр дитячої кардіології та кардіохірургії, прес-конференц-зал, 4 поверх.

  • 16.00 - Екскурсія по Центру
  • 17.00 - Початок аукціону

Стало доброю традицією кожного року проводити благодійний аукціон «Художники-дітям», організований Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, художньою галереєю «Раритет-Арт», Всеукраїнською Асоціацією жінок «За генофонд України», БФ «Дитяче серце» та громадськістю. Художники України передають безкоштовно свої картини та творчі роботи.

В аукціонах «Художники-дітям» вже взяли участь понад 60 художників та надано більше 100 робіт. Зібрано 105 000 грн. Кошти, зібрані на аукціонах були використані на придбання медичного обладнання, з допомогою якого дітям усувають  ваду серця ендоваскулярним методом без розрізу грудної клітини. Врятовано життя Нестеренко Дмитра, Рощиної Яни, Вівіан Томайо і Шароварової Вероніки. Це діти з багатодітних та малозабезпечених сімей та будинків дитини.

Ендоваскулярні операції – це нові технології у кардіохірургії, які почали впроваджувати у кращих клініках світу близько 10 років тому. Ця технологія дозволяє проводити операції  зі значним зменшенням часу перебування дитини під наркозом, скоротити час знаходження в реанімації, полегшити страждання дитини, а головне - відсутність шраму на грудній клітині ніколи не буде нагадувати дитині про страшну недугу. Дитина буде жити повноцінним життям та мати природну красу. 

Тому ми об’єднались і закликаємо художників України приєднатися до доброї справи.

На нашу допомогу чекають понад 100 дітей. Серед них : Водяник Анна, Нікіпелова Анастасія, Паталах Лоріна, Ковтонюк Руслан, Брощан Наталія, Дмитрук Ольга, Нечепорук Христина.

Для учасників аукціону та журналістів буде організована цікава програма, яка включає в себе екскурсію по Центру, виступ талановитих музикантів та відомих гостей, зустріч із дітьми та батьками, яким була надана допомога, дружній фуршет.

Запрошеним буде надана можливість придбати кращі картини та творчі роботи за цінами у 2-3 рази нижчими, ніж ринкові. Це дуже хороша можливість передати ці роботи дітям у спадок. Звіт про результати та витрати аукціону будуть надані всім учасникам.

Довідка: в Україні народжується щорічно більше 4000 дітей з вродженими вадами серцево-судинної системи. Без хірургічного втручання 42% пацієнтів помирає у дитячому віці (до 18 років), причому 90% з них - у віці до 1 року, що суттєво впливає на показник дитячої смертності. Тисячі з них чекають на складні хірургічні операції, 40 000 із них стоять на обліку в дитячих лікарнях.

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії був заснований в 2003 році та є головною бюджетною установоюМіністерства охорони здоров’я України, який надає висококваліфіковану медичну допомогу дітям з важкими вадами серця. Центр очолює видатний дитячий кардіохірург –Ілля Миколайович Ємець.

У Центрі щорічно проводиться понад 1 500 операцій, які рятують життя нашим дітям. Дитяча смертність в Центрі у 2-3 рази менша, ніж у кращих європейських клініках.

Кожного дня зі всіх регіонів України до нас надходять хворі діти, які потребують невідкладної медичної допомоги. Кожен день в Центрі перебувають 150 пацієнтів (дітей та матерів).

У програмі заходу:

  • Екскурсія по Центру для гостей - «Шлях пацієнта»;
  • Виступ керівників Центру дитячої кардіології та кардіохірургії;
  • Музичне привітання: Фемій Мустафаєв – Народний артист України; Ансамбль класичної музики; Пісочна анімація;
  • Проведення аукціону - ведуча відома теледіва Сніжана Єгорова та власник галереї «Раритет - Арт» Олег Торгало;
  • Вручення сертифікатів, подяк;
  • Фотосесія;
  • Дружній фуршет та неформальне спілкування.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.