bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Марафон написання листів - 2012
01.11.2012

Запрошуємо всіх активних та небайдужих людей приєднатися до цієї всесвітньої акції та організувати Марафон у своєму місті або селі.

Що це?

Марафон написання листів – це щорічний захід Amnesty International, який зазвичай відбувається до Дня прав людини (10 грудня). В рамках цього заходу люди у всьому світі одночасно пишуть листи на захист осіб, чиї права порушені, та на знак солідарності з ними.

Ми пишемо листи, щоб присвятити трохи більше уваги й часу тим, хто цього потребує, та показати нашу небайдужість.  Таким чином ми створюємо тиск на уряди країн, де відбуваються порушення прав людини. Також, за допомогою Марафону ми висловлюємо солідарність із жертвами порушень прав людини та намагаємося реально змінити людські долі.

Чим більше листів – тим більше шансів змінити чиюсь долю або врятувати чиєсь життя.

Коли?

У цьому році Марафон в Україні триватиме 8-10 грудня 2012 року.

Як організувати Марафон у своєму місті?

Щоб організувати Марафон,  потрібно:

  • до 15 листопада заповнити анкету на нашому сайті, де вказати свої контактні дані
  • знайти місце для проведення Марафону, яке буде зручним для написання листів та яке часто відвідують, або до якого ви зможете запросити багато людей (це може бути кав’ярня, кінотеатр, університет або школа, гуртожиток, у якому ви проживаєте тощо);
  • зібрати команду із однодумців, які допомагатимуть вам;
  • відвідати координаційну зустріч 24 листопада, на якій будуть роздані матеріали та проведено міні-тренінг з організації заходу (Участь у зустрічі обов’язкова! Дорожні витрати компенсуються);
  • максимально широко анонсувати подію, залучивши якомога більше людей до написання листів;

Ми забезпечуємо усіма матеріалами, необхідними для проведення Марафону, надаємо детальні методичні рекомендації (посібник координатора) та проводимо координаційну зустріч, яку ви повинні відвідати, якщо бажаєте стати координатором Марафону у вашому населеному пункті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.