bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тиждень екологічного споживача-2012: Українцям - екологічно чисте прання
27.09.2012

2 жовтня о 14.30 в УНІАН  (вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція «СТАРТ Національної кампанії «Тиждень екологічного споживача-2012: Українцям - екологічно чисте прання».

Цього року вперше в Україні Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» за підтримки Шведського товариства охорони природи започатковує щорічні «Тижні екологічного споживача» - інформаційно-просвітницькі кампанії з метою популяризації екологічно відповідального споживання на національному та регіональному рівнях.

Тема цьогорічної кампанії: Пральні порошки із високим вмістом фосфатів, ПАР та інших небезпечних речовин – загроза для здоров’я українців та довкілля.

Окрім представлення планів кампанії, учасники прес-конференції – експерти з питань екології, хімічної безпеки, охорони здоров’я - розкажуть про те, чим загрожують звичайні пральні порошки українцям і як можна зменшити негативний вплив прання на довкілля та здоров’я, чому споживачам важливо робити екологічно свідомий вибір та які кроки в побуті дозволять мінімізувати шкоду природі та власному здоров’ю.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.