bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський студентський чемпіонат зі стратегічного менеджменту
25.09.2012

За 4 роки існування в Україні чемпіонат залучив більше ніж 35000 студентів із усіх куточків України і виховав ціле покоління молодих талановитих менеджерів. 15 вересня 2012 року відкрилася реєстрація учасників п’ятого сезону Всеукраїнського студентського чемпіонату зі стратегічного менеджменту GMC Junior.

Кожен студент 3-5 курсів ВНЗ України може безкоштовно зареєструватися та взяти участь у Чемпіонаті. Створи свою команду, яка в рамках GMC Junior стане радою директорів  великої компанії!

Завдання команди: вивчити історію розвитку компанії (кейси змагання), проаналізувати її фінансовий стан, наявні виробничі потужності, частку на ринку та потенціал її розвитку. Згідно з проведеним аналізом, команда повинна розробити та впровадити стратегію компанії для її успішного розвитку і досягти максимальної ціни акції. Переможе та команда, вартість акцій віртуальної компанії якої буде найвищою.

Участь в проекті дає студентам можливість:

  • Відчути реалії конкурентної боротьби в бізнесі
  • Отримати нові знання та застосувати ії на практиці
  • Визначитись у професійному виборі
  • Познайомитись з топ-менеджерами та власниками найбільших компаній України
  • Отримати перспективну роботу
  • Здобути  унікальний досвід управління великою компанією

Промотур змагання стартує 26 вересня 2012 року і пройде в 27 містах, 130 ВНЗ України. Змагання розпочнеться 1 листопада 2012 року і буде складатися з 4 онлайнових турів, а також Національного коктейлю, на якому будуть оголошені півфіналісти змагання. ТОП-8 команд фіналістів автоматично переходять в перший тур дорослої Ліги змагання GMC, де буде битися за звання кращої управлінської команди нарівні з топ-менеджерами найбільших компаній країни. Детальніше - в календарі змагання.

Зареєструвати команду для участі в змаганні можна на сайті до 27 жовтня 2012 року.

Змагання GMC Junior представлено в кожному регіоні координатором, контакти якого можна знайти на сайті. Одне з нововведень п’ятого сезону чемпіонату - битва регіонів. Кожен регіон представляє наставник - успішний учасник чемпіонатів GMC попередніх років, який буде курирувати і консультувати команди зі свого регіону. Контакти наставників шукайте на сайті.

Чемпіонат GMC Junior традиційно пройде за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.