bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як провести День Незалежності України з користю?
07.08.2012

Літо вже закінчується… Стоп! Стоп! Стоп! Ще купа часу! І попереду багато цікавого, що не дасть тобі сумувати та думати про пору року з 5 букв, що наближається!:))

ФРІ-табір «Крок до лідерства 2012» - крута можливість відсвяткувати День Незалежності серед цікавої молоді, що приїде на табір з усіх куточків твоєї країни, та весело провести час за знайомтсвом з цікавими людьми!

Берег Дністра, яблуневі сади, Кузня, намети, їжа на вогнищі, зустрічі з відомими українськими митцями та громадськими діячами, спілкування та тренінги в мальовничому місці, де традиційно проводиться один з найцікавіших фестивалів України – «АРТПОЛЕ».

Все це тебе чекає 22-26 серпня в селищі Уніж !

Хочеш послухати цікавезні неформальні тренінги на природі? Набратися енергії та ентузіазму для особистого розвитку та змін цього року? Цікаво відсвяткувати День Незалежності НЕ за схемою площа-концерт- натовпи народу- важке добирання додому? Познайомитися з хлопцями та дівчатами зі всієї України? Посидіти біля вогнища тісним колом та помріяти під зоряним небом?

Якщо ТАК, заповнюй анкету та шукай компанію, яка теж їде з твого міста!

Поспішай! Реєстрація відкрита до 13 серпня

Організаційний внесок на табір складатиме 50 грн на харчування.

Анкета для участі
Веб-сайт: http://tabory.fri.com.ua
Зустрічі в соц мережах facebook, vk 

Маєш додаткові запитання? Дзвони – 0978783443 (Світлана), 0630590429 (Тарас)

P.S.У нас на таборах не буває сумно! А на цей ми готуємо багато сюрпризів! P.P.S На табір буде проводитись відбір учасників, тож приділи увагу заповненню анкети.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.