bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Танці, короткометражки та виставки в програмі Європейського села
06.06.2012

Танці та казки народів світу, дебати за короткометражками про права людини, молодіжна виставка «Разом» представить Конгрес національних громад України 8-9 червня у Eurovillage.

Місце проведення: Eurovillage, Арка дружби народів по східцям  гору від Європейської площі

8 червня. Сцена

14:30-15:25 Танці народів світу.

Латинська Америка. Сантьяго Доносо (Еквадор-Україна) і волонтери київського клубу толерантності закружляють разом з Вами у танці, допоможуть відчути музику, ритми та культуру Латинської Америки. Люди з будь-яким рівнем підготовки зможуть спробувати сальсу, меренге та бачату. Вуличні латино-американські танці – енергійні та різноманітні, надзвичайно експресивні, можуть бути як веселими та грайливими, так і романтичними.

15:30-17:25 Танці народів світу.

Африка. Клєв Нітумбі (Конго- Україна) і волонтери харківського клубу толерантності допоможуть Вам відчути музику, ритми та культуру країн Африки. Люди з будь-яким рівнем підготовки зможуть спробувати чудові танці, які виконують різні соціальні функції: танець воїна, танець любові, танець гостинності тощо.

8-9 червня. Намет «Демократія».

Молодіжна пересувна виставка «Разом» з супроводом екскурсоводів. Молодіжна пересувна виставка «Разом» присвячена питанням ідентичності, прав і життя в Україні вірмен, греків, українців, кримських татар, євреїв, ромів, росіян, біженців і шукачів притулку. Виставка складається з 22 стендів. Молоді люди різних національностей розповідають про можливості реалізації своїх прав в Україні. Персональні інтерв’ю доповнюються історичною інформацією про особливості розвитку етнічної спільноти в Україні. Виставка створена Конгресом національних громад України у співпраці з Домом Анни Франк.

9 червня. Намет «Молодь».

11.00 – 14.30: Казки народів світу: ми запрошуємо дітей 2 – 12 років послухати казки, які будуть читати волонтери київського клубу толерантності.

Учасники малюватимуть, майструватимуть, вишиватимуть та гратимуть разом. Буде дуже весело! Діти зможуть почути казки різними мовами (рідною мовою): українською, російською, вірменською, англійською, німецькою, іспанською, на їдиш, кримськотатарською тощо.

9 червня. Конференційна зала

16.00 – 16.55:  Дебати про права і свободи «Вільний вибирати» «Вільний вибирати» або «Free to Choose» в Європі є дискусійною програмою заснованою Будинком Анни Франк в Амстердамі. Український режисер Олександр Лідаговський створив 4 українських фільми. У провокативних відеороликах висвітлюються проблеми сфери прав людини у різних країнах. Ситуації, представлені у кліпах, чітко показують, що права і свободи можуть конфліктувати одне з одним, чи з потребою захисту демократії.

Ці відеоролики спонукають молодих людей критично мислити і займати певну позицію. Семінари з використанням технології „Free to Choose” відбуваються у 12 країнах Європи, у томи числі і Україні.

Детальніше

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.