bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку для підоблікових осіб надаються юридичні консультації
16.12.2011

ВОГО «Комітет громадського контролю за дотриманням законності та боротьби з корупцією» протягом жовтня – грудня 2011 року здійснює надання безкоштовної правової допомоги підобліковим особам в рамках проекту «Надання соціальних послуг для осіб, які перебувають на обліку в Луцькій міській кримінальній інспекції».

Даний проект реалізовується в рамках конкурсу ВОГО «Фонд місцевого розвитку» «Підтримка громадських ініціатив з подолання кризи у м. Луцьку» за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Метою такої роботи, насамперед, є допомога у сфері ресоціалізації, адаптації та вирішенні проблем правового характеру осіб, які перебувають на обліку в Луцькій міській кримінально-виконавчій інспекції шляхом надання юридичних консультацій юрист-консультантом.

Так, сьогодні при Луцькій кримінально – виконавчій інспекції за адресою м. Луцьк, вул. Січова 22 та Луцькому районному підрозділі кримінально – виконавчої інспекції, що в селі Гірка Полонка Луцького району по вул. Горохівська 63а, відповідно кожної середи та вівторка з 10:00 год. до 13:00 год. працює кваліфікований юрист, який являється представником організації та надає правову допомогу підобліковим особам.

Таким чином, громадська організація спільно з пенітенціарною системою держави намагається недопустити моральної деформації особистості кожного засудженого та допомогти у правовому полі реалізувати свої особисті права та законні інтереси.

Контакти

  • Куденьчук О.А.
  • Комітет громадського контролю за дотриманням законності та боротьби з корупцією
  • [email protected]
  • (0332)-28-46-84

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.