bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум волонтерів в Кам’янці – Подільському
08.12.2011

Запрошуємо координаторів від Вашої обласної організації взяти участь у дводенному Всеукраїнському форумі волонтерів, який відбудеться 17-18 грудня в м. Кам’янець – Подільський

Слово “волонтер” в перекладі із французької означає доброволець. Саме їх допомоги потребувала країна в найскрутніші часи своєї історії. Діяльність волонтерського руху спрямована на зміну економічного, політичного, соціального устрою суспільства.

В червні наступного року Україна та Польща зустрічатимуть третю за масштабами спортивну подію в світі Євро-2012. Жоден із таких заходів не обходився без широкого залучення волонтерів в ролі повноцінних співорганізаторів футбольного дійства. Отже, організація турніру здатна надати суттєвий імпульс розвиткові волонтерського руху в Україні. Саме під час футбольного турніру в українських містах працюватимуть понад 13 тисяч молодих активістів. Лише УЄФА планує залучити близько 2800 добровольців.

Настав час зустрітись та спільно обговорити деталі і концепцію волонтерування під час та після проведення Євро-2012. Визначити напрямки розвитку волонтерського руху. Поділитись досвідом між активістами громадських організацій та весело провести час у одному із наймальовничіших міст України.

Якщо Ти вже є волонтером УЄФА, приймаючого Євро-2012 або іншого міста. Бажаєш відшукати нові знайомства в громадському секторі. Маєш, що розповісти із власного досвіду щодо волонтерування.

Щиро запрошуємо Тебе до участі у Всеукраїнському форумі волонтерів Євро-2012, який стартує 17 грудня о 09:00 в м. Кам’янець-Подільський.

Організатори не покривають фінансові витрати учасників Форуму.  Вартість проживання приблизно складає 60 грн. з особи.

Програма форуму

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.