bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

608 планів консультацій з громадськістю з’явиться до кінця року
24.11.2011

Інститути громадянського суспільства саме зараз мають унікальну можливість закласти плани співпраці органів виконавчої влади з громадськістю. До цього зобов’язує Порядок проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики та Концепція сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства.

Відповідно до п. 6 Постанови КМУ №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», ОВВ до кінця року мають ухвалити з залученням громадської ради орієнтовний план консультацій з громадськістю на 2012 рік.

Також відповідно до Розпорядження КМУ №1035 щодо затвердження Концепції сприяння розвитку громадянського суспільства, ОВВ мають найближчим часом провести громадське обговорення стану виконання заходів по розвитку громадянського суспільства за 2011 рік та врахувати пропозиції громадськості при складанні таких планів на наступний рік. До 1 лютого 2012-го ця інформація має бути оприлюднена на офіційних веб-сайтах органів влади та надана для розміщення на сайті Секретаріату Кабінету Міністрів «Громадянське суспільство і влада».

Скоро в країні мають з’явитися 608 орієнтовних планів консультацій з громадськістю.

Пропонуємо всім громадянам, громадським організаціям, громадським радам не зволікати і зробити крок першими: надіслати свої пропозиції до структурних підрозділів зв’язків з громадськістю.

Пропонуємо до Вашої уваги розглянути успішні та якісні План проведення консультацій Кіровоградської ОДА з громадськістю у 2011 році, План заходів Полтавської ОДА щодо реалізації у 2011 році Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства та орієнтовну структуру Плану заходів із виконання органом виконавчої влади Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства (в додатку).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.