bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок правничих вакансій та можливостей міжнародної освіти
10.10.2011

22 жовтня 2011 року у м. Києві в приміщенні НТУУ “КПІ” відбудеться Ярмарок правничих вакансій та можливостей міжнародної освіти Ліги студентів АПУ.

Мета Ярмарку:

  • взаємне знайомство працедавців та студентів; адаптація майбутніх фахівців до сучасних вимог роботодавців; працевлаштування на full-time або part-time студентів та випускників; надання студентам можливості стажування під час канікул та протягом року; ознайомлення з можливостями міжнародної правничої освіти. Учасники Ярмарку:
  • провідні компанії, представлені на ринку України студенти і випускники юридичних факультетів міжнародні громадські організації, інституції Переваги Ярмарку:
  • всеукраїнський рівень спеціалізований характер допомога студентам у працевлаштуванні допомога студентам у знаходження компаній для стажування ознайомлення з роботою юридичної фірми ознайомлення з вимогами сучасних роботодавців ознайомлення з ринком юридичних послуг, з наявними вакансіями на ринку праці Окрім представлення фірм, передбачено також :
  • презентація провідних юридичних видань з повідомленням умов друку у цих виданнях проведення фахових тренінгів ознайомлення з пропозиціями щодо освіти за кордоном ознайомлення з діяльністю Ліги Студентів Можливості для роботодавців:
  • познайомитись та провести співбесіду з великим колом кандидатів за короткий період часу; поповнити базу даних потенційних працівників компанії; заповнити існуючі вакансії та відібрати кандидатів на вакансії, які плануються в майбутньому; заповнити тимчасові вакансії, коли основні працівники перебувають у відпустках або потребують допомоги у проведенні рекламних кампаній, маркетингових досліджень тощо; ознайомити широке коло студентів та викладачів з діяльністю компанії; істотно збільшують шанс відібрати для себе справді найталановитіших, найактивніших і найперспективніших; можливість поширити інформацію про себе серед сотень кращих студентів-правників та випускників провідних профільних навчальних закладів Києва, Харкова, Одеси, Львова, Донецька та інших міст України.

Програма Ярмарку правничих вакансій та міжнародної освіти

10.00-18.00 – робота Ярмарку

10.00-11.00 – реєстрація учасників

11.00-12.00 – тренінг «Написання резюме»

12.30-13.30 – тренінг «Написання аплікацій на програми навчання за кордоном»

14.30-15.30 – панельна дискусія «Сучасний стан юридичного ринку»

16.00-17.00 - панельна дискусія «Освіта за кордоном»

18.00 – закриття Ярмарку.

Зареєструватися для участі у Ярмарку можна, надіславши анкету (в додатку) до 21 жовтня на електронну адресу [email protected].

Також запрошуємо до презентації можливостей міжнародної правничої освіти громадські організації та міжнародні інституції. Бажаючі можуть надіслати лист на електронну адресу [email protected] до 15 жовтня.

За детальнішою інформацією звертайтеся: Ольга Лучка, керівник напрямку “Міжнародна освіта та міжнародні відносини” тел.: (096) 649 35 43

Марина Бойкова, Керівник Центру правничої кар’єри тел.: (067) 931 84 38

Контакти

  • Ольга Лучка
  • Ліга студентів АПУ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.