bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Будь незалежним та здоровим!
26.08.2011

Творіть добро не тільки в день скорботи! Зробіть "Крок до життя"

26 квітня 2011 - виповнилося 25 років від дня Чорнобильської трагедії – великої техногенної катастрофи, яка забрала життя багатьох і продовжує негативно впливати на долі мільйонів людей по всьому Світу.

Ми прагнемо, щоб якомога більша кількість людей в Україні та Світі ще раз замислилися над величезною небезпекою, яку несуть в собі людська недбалість та безвідповідальність по відношенню до навколишнього середовища, науково-технічного прогресу та, зокрема, ядерної енергетики.

У межах Резолюції Генеральної Асамблеї ООН, постанови Верховної Ради України, ініціативи Президента України В.Ф. Януковича щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи ми:

  1. запрошуємо всіх небайдужих людей, підтримати своєю присутністю некомерційну, незалежну Акцію «Крок до життя», яка відбувається кожного місяця 26 числа з 19:00 до 22:00 (протягом 2011 – 2015 рр.) на Софіївській площі м. Києва та в інших містах. (Найближча акція 26 серпня 2011 року з 19.00 до 22.00 на Софіївській площі м. Києва)

  2. пропонуємо всім тим, хто небайдужий до екологічних проблем людства та України, на знак пам’яті про загиблих і постраждалих через катастрофу на ЧАЕС та співчуття їх родинам запалити особисту «свічку пам’яті».

  3. надаємо можливість зробити свій благодійний внесок – зробити свій «Крок до життя» - шляхом скромної пожертви, яка буде спрямована на вирішення поточних проблем, пов’язаних з руйнуванням навколишнього середовища та усунення наслідків Чорнобильської катастрофи.

Щиро дякуємо всім, хто почув своїм серцем та долучився!

Результати попередніх Акцій:

Відбулося 4 Акції.

Зібрано 6642 грн. благодійних пожертв.

Ендавмент Чорнобильської зони складає 14 202 грн.

Участь в Акціях взяло 1000 осіб.

ми у  facebook

Додаткова інформація:

  • Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» - перша в Україні неприбуткова організація, яка реалізує лідерські та інноваційні програми спрямовані, в тому числі, на поліпшення екологічної ситуації в Україні, як на один із факторів (згідно з концепцією ВООЗ), що впливає на здоров’я людини healthup.org.ua
  • Акція «Крок до життя» включає в себе ряд заходів, які сприяють генерації коштів, для поповнення ендавмент-фонду Чорнобильської зони, що дозволить щорічно, прозоро і публічно виділяти ресурси для рекреації 30 кілометрової Зони відчуження і вирішення інших проблем, створених Чорнобильською катастрофою, без навантаження на бюджет України.
  • Акцію «Крок до життя» координує Опікунська Рада, до якої запрошені публічні люди, представники державних і недержавних, українських та міжнародних організацій, а також журналісти з різних ЗМІ.

Рахунок для ендавменту Чорнобильської зони:

р/р 26002962483858, ПАТ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК», в м. Києві, МФО 322755, ЄДРПОУ 36924153з поміткою «Безповоротна благодійна допомога в ендавмент Чорнобильської зони».

Поточний рахунок МБФ «Здоров’я українського народу»: р/р 26002060408991 у Печерській філії ПАТ КБ ПриватБанк в м. Києві, МФО 300711, ЄДРПОУ 36924153.

Контакти

  • Альона Герус
  • МБФ “Здоров”я українського народу”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.