bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кіпень Володимир очолив Координаційну раду голів громадських рад України
07.07.2011

1 липня був підписаний Меморандум про створення Координаційної ради голів громадських рад регіонів України.

Підписання Меморандуму відбулось під час всеукраїнської конференції «Громадські Ради в Україні: як забезпечити ефективність».

Також був обраний спікер Координаційної ради. Очолити новий орган було доручено керівнику Громадської ради при Донецькій ОДА Кіпень В.П.

Метою Ради стає сприяння формуванню спільного порядку денного інститутів громадянського суспільства у взаємодії із органами виконавчої влади.

Пріоритетними напрямками діяльності визначені:

  1. Обмін досвідом та кращими практиками організації власної діяльності та конструктивної взаємодії із органами влади;
  2. Координація діяльності громадських рад щодо актуальних питань соціально-економічної та гуманітарної політики.

На найближчий час перед новообраним спікером стоять задачі розробки механізму взаємодії членів Координаційної ради та підготовка проекту її регламенту.

У планах організація забезпечення виконання однієї з позицій Постанови Кабміну № 996 щодо зустрічі голів громадських рад з Прем’єр-міністром та представниками Кабінету Міністрів України для обговорення державної політики та актуальних проблем суспільного розвитку України та її регіонів.

Перше засідання Координаційної ради попередньо планується у серпні 2011 року в Донецьку. Основною метою стане обговорення виконання вищевказаних задач та вироблення спільних позицій щодо реалізації місії Координаційної Ради.

З повним текстом Меморандуму про створення Координаційної ради Голів громадських рад регіонів України можна ознайомитись на Порталі Громадських рад.

За більш детальною інформацією про діяльність Координаційної ради звертайтесь до Голови Громадської ради при ДонОДА Кіпеня Володимира Порфировича за електронною поштою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.