bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський флешмоб «Фото за 24 години»
23.06.2011

Фото-виставка «Брехня». «Ні!» Дитячому курінню! Проект «Брехня» … Що ви робитимете, якщо до вас на вулиці підійде, ну скажімо, 11-річна дівчинка і попросить підкурити? А якщо це буде 13-річний пацан, з портфелем на одному плечі і нахабним поглядом - попросить сигарету? Йдемо далі, уявіть собі, що у цих дітей є нормальні батьки, ну або не нормальні …

А тепер подумайте над тим, що це можуть бути діти ваших друзів або знайомих ….
А якщо це ВАШІ діти?Резонанс? …


- Був би це мій син, я б йому всипав так, що він місяць сидіти не зможе - на все життя запам’ятає!
- Варіант?
- Ні! На даний момент існує тисячі організацій позиціонують себе як борців з курінням, сотні з них миготять раз, два на рік у масштабах друзів і друзів їхніх друзів, десятки з них регулярно проводять певні акції боротьби з курінням, але немає акценту саме на проблеми дітей. І поодинокі випадки успішного проходження шляху від ідеї до результату.

19 липня 2011 у Києві, в арт-центрі площею більше 500 кв. м. ви побачите близько 200 робіт (фотографій та інсталяцій), максимально зачіпають проблему. Буде проведена прес-конференція, запрошені ЗМІ.

Гостями виставки будуть зірки шоу-бізнесу, кіно, спорту. У рамках підготовки до виставки пройде всеукраїнський флешмоб «Фото за 24 години».

Протягом доби команди з різних міст України створять роботи для виставки, фотографії - від яких мурашки по шкірі, які зачеплять вас за живе, відкриють очі на проблему, що поруч з вами, змусять нарешті діяти! Цього літа не можна пропустити. Подія: фото виставка «Брехня»!

Подробиці тут.

24 червня 2011 ми проводимо всеукраїнський фото флешмоб і збираємо всіх бажаючих фотографів, операторів, креативників і просто яскравих людей, щоб за 24 години створити роботи для соціальної виставки «Брехня».

Проект орієнтований на проблему дитячого, підліткового куріння. Як це руйнує довірчі відносини в родині і негативно впливає на формування особистості дитини.

Діти витончено приховують від батьків, що почали курити, вигадують красиві «відмазки», брешуть.

У кожній з 24 областей, найактивніша і творча молодь буде реалізовувати своє бачення того, як можна боротися з проблемою куріння малолітніх дітей і підлітків і не тільки за допомогою фото. Кожен бажаючий може взяти участь в «Фото за 24 години» незалежно від рівня професіоналізму.

Якщо у тебе є ідеї, ти класний креативщик, є організаторські здібності, тоді ти повинен спробувати себе, реєструйся на сайті (lozh.com.ua) або в групах (vk.com / lozh_com_ua), і ти будеш в курсі всіх новин проекту та станеш його повноправною частиною!

- Навіщо мені це треба???
- Легко відповім тобі. Беручи участь в «фото за 24 години» ти, отримуєш можливість плечем до плеча, з відомими фотографами, працювати над одним проектом. Вкласти свої сили в боротьбу з малолітніми курцями.

Бути на хвилі з усією України, змагаючись в улюбленій творчості. І, ще більше, якщо ти виявиш себе і твої роботи будуть мега круті, провокаційні, якісно виконані - вони будуть представлені на виставці, яка проходитиме 19 липня в арт-центрі м. Києва площею більше 500 кв. м.

Ми готуємо масштабну PR-кампанію. Буде проведена прес-конференція, запрошені ЗМІ. Гостями виставки будуть зірки шоу-бізнесу, кіно, спорту.

Фотографи, роботи яких виявляться самими неординарними, реалістичними, зачіпають отримають запрошення на відкриття виставки, а також можливість взяти участь у прес-конференції! З нами вже Київ, Донецьк, Львів, Хмельницький, Івано-Франківськ, Луцьк, Харків твоє місто наступний у цьому списку .. приєднуйся!

Разом ми зробимо прорив! Для участі в «фото за 24 години» реєструйся на сайті: lozh.com.ua або в групі vk.com/lozh_com_ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.