bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Кіровограді відбудеться ярмарок вакансій для молоді
07.06.2011

16 червня 2011 року  Кіровоградський інформаційно-консультативний центр з питань працевлаштування молоді запрошує на ярмарок вакансій «Безліч пропозицій. Безліч можливостей"

Ярмарок вакансій проводиться для молоді, яка шукає роботу.

Місце проведення: приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка ( вул. Декабристів 6/15, другий поверх);

Час проведення: 10.00 -17.00.

Під час відвідування ярмарку вакансій молодь матиме можливість індивідуального спілкування з потенційними роботодавцями.

Ярмарок вакансій проводиться в рамках проекту «Інформаційно-консультативний центр з питань працевлаштування як засіб вирішення конкурентоспроможності молоді на ринку праці Кіровоградщини» громадської організації Кіровоградське телевізійне інформаційне молодіжне об’єднання «Відкриті двері» за підтримки антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження».

Антикризова гуманітарна програма надає підтримку соціальним, культурницьким і гуманітарним проектам, націленим на збереження освітніх і оздоровчих програм для дітей і молоді з сільської місцевості та депресивних регіонів, а також на збереження селищних культурницьких інституцій, перетворення їх на центри громадської активності та дитячої позашкільної зайнятості.

Також запрошуємо представників підприємств та комерційних структур міста Кіровограда і Кіровоградської області до участі у ярмарку вакансій з метою інформування молоді про діяльність підприємства а також надання інформації про можливо вільні вакансії, як постійні, так і тимчасові.

Запрошуємо усіх бажаючих на ярмарок вакансій!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.