bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День врятованого дерева-2
05.05.2011

Студентська екологічна акція «День врятованого дерева» набирає обертів і вже вдруге відбудеться в Університеті економіки та права «КРОК».

12 та 13 травня 2011 року Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» проводить благодійну акцію зі збору макулатури «День врятованого дерева-2». Студенти та співробітники Університету здаватимуть макулатуру з метою захисту лісів від знищення, адже всього лише 60 кг макулатури рятують від вирубки 1 дерево.

 

Акція є стане кроком до впровадження системи роздільного збору сміття у м. Києві, а також має виконати важливу просвітницьку місію – інформування молоді щодо проблем довкілля та виховання свідомого ставлення до використання природних ресурсів.

Програмою акції передбачений прийом макулатури, виставка інсталяцій «Просто подумай», проведення квесту TREEnitiQuest, конкурсів, що навчать учасників правильно поводитись зі сміттям, а також висадка фруктового дерева, що розпочне алею «врятованих дерев».

Всі учасники акції гарантовано отримають сувеніри акції, а найактивніші учасники будь відзначені подарунками та подяками. Всі кошти виручені від здачі макулатури будуть передані на допомогу загальноосвітній школі-інтернату в с. Стара Басань, в якій навчаються діти сироти та ті, чиїх батьків позбавили батьківських прав.

Акція проходитиме 12 та 13 травня з 8.00 до 16.00 на території Університету економіки та права «КРОК» (Київ, вул. Лагерна 30-32).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.