bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українсько-польська конференція студсамоврядувань у Львові
10.11.2008

Комітет підтримки студентського самоврядування запрошує представників органів студентського самоврядування взяти участь в українсько-польській конференції «Оцінка впливу Болонського процесу на розвиток студентського самоврядування».

У 2010 році завершиться впровадження Болонського процесу та має бути створений єдиний європейський простір вищої освіти. Одним із принципів Болонського процесу є участь студентів у вирішенні питань організації та змісту вищої освіти, врахування думки студентства на різних рівнях – ВНЗ, міста чи держави, ефективне функціонування органів студентського самоврядування, зміна відношення до студента від «об’єкта навчального процесу» до партнера.

Більше того, без цього не є можливим впровадження інших змін у вищій освіті, адже без участі студентів та громадськості в їх розробці та оцінці, вони будуть односторонніми та не сприйматимуться тими, для кого впроваджуватимуться. Метою конференції є взаємний обмін досвідом та думками представників Польщі та України щодо розвитку студсамоврядування у своїх країнах, проведення громадської оцінки впливу Болонського процесу на посилення ролі студентів у прийнятті рішень.

Захід проводиться Комітетом підтримки студентського самоврядування у партнерстві із Студрадою Української Академії Друкарства, Студрадою Ягелонського університету за підтримки Посольства Республіки Польща в рамках ініціативи «Європейське студентське партнерство без кордонів». Конференція відбудеться 27-28 листопада цього року у місті Львові. Для участі у конференції слід подати анкету та тези доповіді відповідно до умов конференції. Детальнішу інформацію можна знайти на порталі www.StudUA.org або за контактами: Ярослав Хауляк, e-mail: [email protected], тел. 80937676196.

Довідка: Захід проводитиметься у рамках ініціативи «Європейське Студентське партнерство без кордонів» (ЄС-партнерство без кордонів), яка започаткована у листопаді 2007 року Комітетом підтримки студентського самоврядування та Студентським самоврядуванням Ягелонського університету за підтримки МФ «Відродження». Ініціатива передбачає проведення студентських та молодіжних українсько-польських зустрічей, навчань та обмінів, спрямованих на розвиток студентського самоврядування та європейських цінностей в обох країнах.

Контакти

  • Ярослав Хауляк
  • керівник відділу міжнародної співпраці
  • Комітет підтримки студентського самоврядування
  • [email protected]
  • 2752298
  • 80937676196
  • http://www.studua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.