bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Чи бути Україні в авіаційному просторі ЄС?» (Київ)
13.10.2016

17 жовтня 2016 року на круглому столі «Чи бути Україні в авіаційному просторі ЄС?», громадська організація «Європа без бар’єрів» презентує результати дослідження стану переговорів щодо Угоди про Спільний авіаційний простір (САП) України та ЄС та проведе експертне обговорення проблематики Угоди.

У 2015 році Комітет з питань промислової політики і підприємництва Верховної Ради України звернувся до громадської організації «Європа без бар’єрів» з пропозицією провести дослідження особливостей переговорного процесу щодо Угоди про Спільний Авіаційний Простір між Європейським Союзом та Україною (Угоди про САП).

ГО «Європа без бар’єрів»  ініціювала проект «Ініціатива Відкрите небо», у рамках якого було проведено аналіз українських і міжнародних нормативно-правових актів у сфері цивільної авіації та експертне опитування (глибинні інтерв’ю) представників інституцій ЄС, ринку авіаперевезень, державних структур, українських та іноземних незалежних експертів щодо проблем і перспектив підписання та імплементації Угоди про САП.

17 жовтня, під час круглого столу, будуть оголошені результати проведеного дослідження та надані рекомендації сторонам переговорного процесу та учасникам сфери авіарегулювання в Україні.

Буде проведено обговорення перспектив підписання Угоди, проблем переговорного процесу, питань гармонізації правового поля ЄС і України у сфері цивільної авіації, готовності українських аеропортів і інфраструктури до функціонування у рамках Угоди.

Контакти

  • Громадська організація «Європа без бар’єрів»
  • http://novisa.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.