bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Новітні парадигми суспільно-політичного розвитку та управління» (Житомир)
09.02.2016

Міжнародна Асоціація Студентів Політичної Науки (Україна) 26-27 квітня 2016 року проводить VІ Національний конвент МАСПН (Україна) у Житомирському державному університеті імені Івана Франка на тему: «Новітні парадигми суспільно-політичного розвитку та управління».

Робота конференції відбуватиметься за наступними напрямами: Криза класичних ідеологій: співмірність дійсності з перспективними проектами майбутнього; Загрози та виклики в умовах сучасного цивілізаційного розвитку; Функціональна неспроможність усталеної моделі міжнародних відносин; Інституційно-організаційні колізії реалізації влади в контексті масштабних трансформацій у ХХІ столітті; Новий суспільно-політичний договір: альтернативні моделі та підходи; Інстутиційно-організаційні колізії реалізації влади в контексті масштабних трансформацій у ХХІ столітті;

Мови конференції: українська, англійська та російська.

Матеріали для участі в конференції: заявка на участь в конференції; наукова праця (до 3-х сторінок);

приймаються до 1 квітня 2016 року за електронною адресою: [email protected]

Отримання оргкомітетом матеріалів для участі у конференції буде обов’язково підтверджено повідомленням на електрону адресу, з якої надіслано матеріали. Оргкомітет залишає за собою право відбору матеріалів до друку.

Місце проведення конференції: місто Житомир, вул. Велика Бердичівська, 40 Житомирський державний університет імені Івана Франка. Аудиторії проведення секційних засідань буде повідомлено додатково при реєстрації учасників

Вимоги до оформлення заявки: Заявка та тези подаються в електронному вигляді в двох окремих файлах (у форматі doc). Назва документів має починатися з прізвища та ініціалів (кирилицею), а потім вказуватися «заявка» чи «тези». Приклад: «Іванов І.І. Тези», «Іванов І.І. Заявка».

Зміст заявки на участь: ПІБ; місце навчання (роботи) і посада; тематичний напрямок Вашої доповіді; тема доповіді; чи є членом МАСПН (Україна); тип участі (очний/заочний); потреба у житлі на період заходу контактний телефон та електронна адреса.

Вимоги до оформлення наукових праць: Назва доповіді посередині рядка (всі слова великими літерами, без крапки): шрифт Times New Roman, кегель - 14, жирний. Нижче, через один інтервал, посередині рядка зазначається назва секції або напрям. Нижче, через один інтервал, праворуч - призвіще, ім’я та по-батькові автора, курс, факультет та повна назва установи, де навчається/працює автор. Через один інтервал текст тез, який повинен відповідати таким вимогам: формат А-4, поля: верхнє, нижнє, ліве, праве - 2 см, шрифт Times New Roman, кегель - 14, міжрядковий інтервал 1,5. Список використаних джерел (без повторів) оформлюється в кінці тексту під назвою Список використаних джерел: У тексті виноски позначаються квадратними дужками із вказівкою в них порядкового номера джерела за списком та через кому - номера сторінки (сторінок), наприклад: [4, с. 64]. Обсяг тексту: до 3-х сторінок.

Організаційний внесок: Лише за умови заочної участі та фактичної відсутності на конференції, оргкомітетом надсилається збірник матеріалів конференції за умови післяоплати - 100 грн. Як сплатити організаційний внесок: для отримання реквізитів - звертайтеся за електронною адресою - [email protected] Додаткову інформацію можна отримати за: електронною поштою [email protected]; Телешун Ярослав ([email protected], 067-404-72-53); http://vk.com/event114183942 https://www.facebook.com/events/899707533475359/

Тези приймаються до 1 квітня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.