bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Херсоні обговорять післявиборчі виклики для журналістів та протидію інформаційній війні
17.12.2015

Журналісти Півдня України обговорять виклики для своєї роботи в контексті проведення та результатів місцевих виборів 2015 року та протидії інформаційній війні. Відповідний регіональний круглий стіл відбудеться 18 грудня 2015 року в місті Херсоні, з 12.00 до 14.00, в прес-клубі «Новий день».

Круглий стіл «Виклики для журналістів та ЗМІ в контексті проведення місцевих виборів 2015 року та інформаційної війни» проводиться спільно Херсонською та Одеською обласними організаціями Комітету виборців України з метою презентації та обговорення основних порушень прав журналістів під час місцевих виборів 2015 року в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, а також впливу інформаційної війни на діяльність регіональних мас-медіа. Важливим завданнями заходу також є обговорення нових викликів, які постали перед журналістами в останній час та вироблення ефективних механізмів протидії інформаційним провокаціям та порушенням прав журналістів як в ході наступних виборчих кампаній, так і в міжвиборчий період. 

Круглий стіл відбудеться 18 грудня 2015 року (п’ятниця), в м. Херсоні, з 12.00 до 14.00, в прес-клубі “Новий день” за адресою вул. Декабристів, 26.

Програма круглого столу:

1. Презентація результатів громадського моніторингу дотримання прав журналістів в ході місцевих виборів 2015 року в південних регіонах України (Одеська, Миколаївська та Херсонська область).

2. Обговорення основних порушень прав журналістів в ході місцевих виборів 2015 року та впливу інформаційної війни на діяльність регіональних ЗМІ та журналістів.

3. Обговорення шляхів підвищення медіа-грамотності журналістів та їх спроможності протидіяти інформаційній війні, а також більш ефективно захищати свої права як в ході виборчого процесу, так і під час висвітлення діяльності владних органів у міжвиборчий період.

Участь в роботі «круглого столу» прийме більше 30 учасників - запрошені редактори та журналісти провідних ЗМІ Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, експерти в медійній та виборчої сфері, юристи, громадські діячі, активісти.

Запрошуються всі зацікавлені ЗМІ. 

Проект “Зниження громадянського конфлікту і боротьба проти інформаційної війни під час місцевих виборів на Півдні України” виконується Одеською обласною організацією ВГО “Комітет виборців України”,  за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.