bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл«Залучення громадськості до бюджетного процесу через впровадження бюджетних регламентів»
07.07.2015

21 липня 2015 року у місті Львові буде проводитися круглий стіл «Залучення громадськості до бюджетного процесу через впровадження бюджетних регламентів».

Місце проведення: конференц-зал готелю «Львів», м. Львів, пр. В. Чорновола, 7.

Початок реєстрації о 10:30.

Під час заходу планується обговорення питань ефективності механізмів громадської участі та їх застосування у бюджетному процесі, упорядкування організаційно-процедурних питань у бюджетному регламенті та його можливості, залучення громадськості до програм соціально-економічного розвитку, цільових програм, їхньої оцінки, громадські бюджетні слухання та інші форми публічних обговорень бюджетних питань.

До участі в круглому столі запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники інститутів громадянського суспільства, активісти, експерти, засоби масової інформації.

Витрати на проїзд відшкодовують організатори. Для участі просимо надіслати лист – зголошення на скриньку [email protected] із контактною інформацією учасника або підтвердити участь за контактами, вказаними нижче. Для участі в заході просимо звертатись за контактами: Мар’яна Багній 096 95 72 585, 099 27 50 240, 032 244 46 59, [email protected].

Організаторами заходу є ГО «Центр громадської адвокатури» та Департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації. Захід проводиться в рамках проекту «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет», який впроваджується Центром політичних студій та аналітики у партнерстві з Центром громадської адвокатури за фінансової підтримки Європейської комісії в Україні. Проект впроваджується у чотирьох пілотних областях, однією із яких є Львівська область.

Контакти

  • Мар’яна Багній
  • [email protected]
  • 096 95 72 585
  • 099 27 50 240
  • 032 244 46 59

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.