bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості»
24.06.2015

7 липня 2015 р у м. Черкаси відбудеться конференція «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості».

До участі запрошуємо працівників апаратів судів, представників місцевих ОГС та ЗМІ, працівників публічних бібліотек Черкаської області.

Метою конференції є сприяння налагодженню ефективної системи взаємодії судів Черкаської області та громадських об’єднань, місцевих ЗМІ, просуванню належних стандартів такої взаємодії з урахуванням необхідності дотримання принципу незалежності та неупередженості суду.

У межах конференції буде презентовано досвід реалізації проектів з комунікації в судах, які впроваджуються в межах USAID «Справедливе правосуддя»; будуть обговорені результати дослідження щодо сприйняття громадянами судів Черкаської області та працівниками судів громадян та надана оцінка рівня задоволеності громадян якістю окремих аспектів функціонування судів у Черкаській області. Також в межах конференції відбудеться панельна дискусія на тему «Суди, організації громадянського суспільства, ЗМІ Черкащини: як покращити взаємодію?»

Даний захід проводиться Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з Апеляційним судом Черкаської області у межах Проекту USAID «Справедливе правосуддя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Початок конференції: 7 липня о 10:00.

Місце проведення: конференц-зал готельно-ресторанного комплексу «Апельсин» за адресою: м. Черкаси, вул. Фрунзе, 145.

Для реєстрації для участі в конференції потрібно заповнити анкету.
Реєстрація активна до 18:00, 30 червня.

Участь у заході безкоштовна. Кількість учасників обмежена.

Після розгляду заявки учасники отримають підтвердження участі на емейл.
Підтвердження участі буде надіслано відібраним учасникам до 3 червня, 18:00.

З питань участі звертайтеся, будь ласка до Олени Бікли:

+38 050 44 218 23

Відібраним учасникам (які отримають підтвердження участі від організаторів електронною поштою), програма відшкодує вартість проїзду поїздом (класу купе або плацкарт, Інтерсіті – 2-й клас), міжміським автобусом або маршруткою при наявності квитка з зазначеною вартістю.

Для відшкодування квитків, учасникам потрібно буде віддати представнику конференц-компанії квиток до м. Черкаси і ксерокопію зворотного квитка.

Контакти

  • http://ccc-tck.org.ua/news/54/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.