bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Приватні обслуговуючі організації як альтернатива ЖЕКам» і «Питання об’єднання громад»
12.06.2015

13.06.2015 о 15:00 відбудеться круглий стіл на тему «Приватні обслуговуючі організації як альтернатива ЖЕКам», в рамках якого буде проведено аналіз та обговорення Закону України «Про здійснення права власності у багатоквартирному будинку», а також презентація діючої моделі приватного обслуговуючого підприємства на прикладі ПП «Столичні будинки» (засновано в 2011 р., на даний момент має на балансі двадцять будинків у Києві, Бучі та Ірпені).

Метою круглого столу є співставлення законодавчої бази та практики, а також обмін досвідом щодо створення і діяльності приватних обслуговуючих підприємств.

Доповідачі: помічник народного депутата Ульянова Н.Ю. та помічник народного депутата Козачук А.О. (юридичний аналіз закону), засновниця ПП «Столичні будинки» Білан Т.В. (питання практичної реалізації закону), голови ОСББ (порівняння досвіду співпраці з приватними та комунальними підприємствами).

До участі запрошені: народний депутат України Гаврилюк М.В., народний депутат України Романюк В.М., народний депутат України Сисоєнко І.В., представники міст Боярка, Вишневе, Васильків, Обухів, Буча, Бородянка, Ворзель.

Друга частина круглого столу буде присвячена обговоренню питання: «Реалізація Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад»: проблеми та перспективи».

Доповідачі: помічник народного депутата Ульянова Н.Ю. та помічник народного депутата Козачук А.О. (юридичний аналіз закону).

Організатори: помічник народного депутата Козачук А.О., депутат Бучанської міської ради Таможній О.В.

Місце проведення: Київська обл., м. Буча, вул. Інститутська, 22, Головний навчальний центр “Зелена Буча”.

Контактна особа: Таможній Олександр Васильович тел. +38(067)403 51 42

Контактна особа з питань акредитації ЗМІ: Кот Анна +38(063)221 88 34

Контакти

  • Кот Анна
  • +38(063)221 88 34

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.